Aralarında aşk mı var

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
16462700.jpg

Aralarında aşk mı var

Bade İşçil, Buğra Gülsoy’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi: “Kesinlikle öyle bir şey yok. İşi öyle bir boyuta getirdiler ki, artık Buğra’yı sette görsem selam vermekten çekineceğim.

10 ay önce evlendiği Burcu Kara’dan boşanacağı iddiasıyla gündeme gelen Buğra Gülsoy’un “Kuzey Güney” dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil’le aşk yaşadığı öne sürüldü. İşçil, iddiaların doğru olmadığını söyledi: “İddialar çok ağır. Kesinlikle öyle bir şey yok. Burak benim set arkadaşımdır. Onun da ötesinde adam gibi adamdır. Üstelik Burcu’yu da yakından tanırım. İşi öyle bir boyuta getirdiler ki, artık Buğra’yı sette görsem selam vermekten çekineceğim, yanlış anlamasınlar diye. Buğra, benim kalp çarpıntısı hissettiğim biri kesinlikle değildir. Böyle dedikoduların çıkmasına benim yalnız olmam etki ediyor sanırım. Kıvanç Tatlıtuğ da Azra Akın’la birlikteyken, ‘Azra, Bade’yi kıskanıp seti bastı’ diye haber yapmışlardı. Dizide rol icabı kiminle aşk yaşıyorsan, gerçekmiş gibi haber yapıyorlar. Böyle haberler çıkabileceğini de tahmin ediyordum. Hatta dalgasını bile geçmiştim. Ama bu konu hakkında Buğra’yla hiç konuşmadık. Konuşmak isterse, ben bir arkadaşı olarak buradayım.”

Öpüşmenin provası yok

Bade İşçil, Buğra Gülsoy’la çekim arasında öpüşürken görüldüğü iddiası için de şunları söyledi: “O iddia da doğru değil. Her sahneyi birkaç kez tekrar alıyoruz ama öpüşme sahnesi bir kere çekiliyor. Provasını yapmak gibi bir durum da yok.”

Hürriyet

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.456
Yorumsuz kaldım şimdi ama normal karşılanıyor artık dizilerdeki aşklar neden olmasın ki :tskler:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
Bir arada lale devrindeki toprak'ı oynayan kız yüzünden demişlerdi ya tutarsamı yapıyorlar ne anlamadım gitti...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Aman ben bunları anlamıyorum tek şansızlıkları ünlü olmak haralde:sok

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Nk m bu konuda haklı olabilir medyaya akıl sır ermiyor iş olsunda asıllı assız nasıl olursa olsun.:durbun:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bade İşçil, Buğra Gülsoy'la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi.

bugra-badem_640.jpg

10 ay önce evlendiği Burcu Kara'dan boşanacağı iddiasıyla gündeme gelen Buğra Gülsoy'un "Kuzey Güney" dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil'le aşk yaşadığı öne sürüldü.

İşçil, iddiaların doğru olmadığını söyledi: "İddialar çok ağır. Kesinlikle öyle bir şey yok. Burak benim set arkadaşımdır. Onun da ötesinde adam gibi adamdır. Üstelik Burcu'yu da yakından tanırım. İşi öyle bir boyuta getirdiler ki, artık Buğra'yı sette görsem selam vermekten çekineceğim, yanlış anlamasınlar diye. Buğra, benim kalp çarpıntısı hissettiğim biri kesinlikle değildir. Böyle dedikoduların çıkmasına benim yalnız olmam etki ediyor sanırım. Kıvanç Tatlıtuğ da Azra Akın'la birlikteyken, 'Azra, Bade'yi kıskanıp seti bastı' diye haber yapmışlardı. Dizide rol icabı kiminle aşk yaşıyorsan, gerçekmiş gibi haber yapıyorlar. Böyle haberler çıkabileceğini de tahmin ediyordum. Hatta dalgasını bile geçmiştim. Ama bu konu hakkında Buğra'yla hiç konuşmadık. Konuşmak isterse, ben bir arkadaşı olarak buradayım."

Öpüşmenin provası yok

Bade İşçil, Buğra Gülsoy'la çekim arasında öpüşürken görüldüğü iddiası için de şunları söyledi: "O iddia da doğru değil. Her sahneyi birkaç kez tekrar alıyoruz ama öpüşme sahnesi bir kere çekiliyor. Provasını yapmak gibi bir durum da yok."

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
burcu-bugra-evli_640.jpg

Buğra Gülsoy, eşi Burcu Kara'yı 'Kuzey Güney' dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil ile aldattığı iddialarına cevap verdi.

İŞTE O AÇIKLAMA
Son haftalarda eşim ve benim hakkımda yapılan gerçekle alakası olmayan; eşimi, beni ve üçüncü şahısları itham altında bırakan asılsız haberlerden dolayı derin üzüntü duymaktayım.

Benim başka bir eve taşındığım, evlerimizi ayırdığımız doğrudur. Yine altını çizerek söylemek isterim ki; iki taraf içinde aldatma gibi bir olay söz konusu bile değildir.

Kamuoyunu özel hayatımla ilgili meşgul ettiğimden dolayı şahsım adına özür diler, saygılarımı sunarım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar