Aramıza hoşgeldiniz _Dersena_

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Hanımefendi ailesine hoşgeldiniz sevgili _Dersena_ ..

Öncelikle size kısaca sitemizden bahsedelim. Hanimefendi.com, yalnızca kadınların üye olabildiği, kadınlara özel bilgilerin yine kadınlar tarafından paylaşıldığı forum sitesidir. Sitemizde moda, makyaj, alışveriş, sağlık, güzellik gibi konularda bir çok faydalı bilgiye ulaşabilir, bu konularda bilgilerinizi diğer kullanıcılarımızla paylaşabilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda, aramıza katılarak ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı düşüneceğinizi umuyoruz.

Sitemizdeki paylaşımlara katılmadan önce, Site kullanımı ve kurallarımız hakkında bilgi edinmeniz, yararınıza olacaktır.

Tekrar sitemize hoş geldiniz diyor, keyifli paylaşımlar diliyoruz.

Hanimefendi.com Site Yönetimi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Aramıza hoşgeldiniz :hhhhhh:

Kalıcı ve güzel forumlar diliyorum

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Tekrardan hoşgeldin o zaman canım

Kalıcı olman ümidiyle

Biraz kendinden bahseder misin?

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
20 yaşımdayım.. nişanlıyım.. okuyorum ilahiyat öğrencisiyim..Şafak sayıyorum.. sizlerdende şu bitmek bilmeyen 9 günde destek bekliyorum.. İşte ben buyum Ve bu günlerde inanılmaz stresliyim Çünkü nişanlımla aramız limoni :( :aglayan:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Ve özellikle sormak istediğim birşey var Buranın admin ce moderatörleri bayan mı ?Ayrıca üyelerin önerilerine açık bi site mi ?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
9 gün sonra nişanlın askerden mi geliyo ne güzel işte gelince herşey düzelir sen merak etme

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ve özellikle sormak istediğim birşey var Buranın admin ce moderatörleri bayan mı ?Ayrıca üyelerin önerilerine açık bi site mi ?

Sadece bir Admin erkek. O da dünya tatlısı, evli ve bir kızı var.

Şahmaran 2. Admin :eek: Bayan, evli ve 1 oğlu var, bi tanesi de karnında :gulbis:

Diğer moderatörler de bayan canım:eek:

Önerilere her zaman açığız canım. Tabii sitemiz kurallarına uygun bir öneri ise seve seve destekleriz

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Belirli bi sebep yok incir çekirdeğini doldurmayan çocukça meseleler.. Ama çok uzadı uzaklaştık birbirimizden ne o arıyor ne ben ..Bu gün aradı yine ters davrandım .. belki iyi gelir biraz uzak kalmak..dile kolay bir buçuk sene yüzünü görme ..Çok yordu bu süreç bizi .. Fazla sabırlı ve vefakar başkası olsa bu kadarda katlanmazdı bana doğrusu ..tuhaf ama alıştım onsuzluğa..şimdi gelecek şaşkınım ..Son zamanlarda bi korku sardı şu terör olayları sebebi ile birde o yer etti kafamda..Uyku düzenim bozuldu dengesizleştiriyor haliyle..Böyle işte

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım, bence bu ayrılık yormuş sizi. Bence birbirinizi seviyorsunuz; ama hasret sizi birbirinizden uzaklaştırmış. Çünkü yorulmuşsunuz, işte kendinde söyledin. Ben inanıyorum ki birbirinizi gördüğünüzde deli gibi sarılacak ve bir daha hiç bırakmayacaksınız birbirinizi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
evet arinaya katılıyorum yıpratmayın artık birbirirnizi zaten çok az kalmış

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Afedersiniz ama eşşek inadı var bende ..Onu benim kapsilerim benide onun yokluğu yordu .. Birde gelecek iş meselesi düğün ev vss kafamızda çok büyüttük..Boşuna stres yapıyoruz kalbimizi kırıyoruz birbirimizin .. Ruhum daralıyor bu günlerde ..Geçermi şu 9 gün 460 ı yedik bu kadar sıkıntı yapmadım kendi halime kendim şaşırıyorum ..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım 9 gün göz açıp kapayasıya geçer :sila:

Düğün, iş derdini de şimdilik etmeyin ve kavuşmanızın tadını çıkarın

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
yani hemen gelir gelmez düğün yapacak değilsiniz ya sıkmayın kendinizi bu kadar önce hasret giderin bak herşey yolun nasıl girecek sen de duruk yerde sıkılmasan problem olmasa inat yapmazsın bence ama şimdilik sorunları bi kenara bırak

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Dua edin kızlar benim içinde herşey yoluna girsin ..Hepinize sonsuz teşekkürler h:panter:iç bi sitede görmediğim ilgiyi gördüm cidden gÜzel bir yer ..umarım kalıcı olurum ..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
dua ederiz canım sen merak etme akışına bırak hayatı o yolunu bulur inşallah kalıcı olursun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar