Aramıza hoşgeldiniz mad_girl

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Hanımefendi ailesine hoşgeldiniz sevgili mad_girl ..

Öncelikle size kısaca sitemizden bahsedelim. Hanimefendi.com, yalnızca kadınların üye olabildiği, kadınlara özel bilgilerin yine kadınlar tarafından paylaşıldığı forum sitesidir. Sitemizde moda, makyaj, alışveriş, sağlık, güzellik gibi konularda bir çok faydalı bilgiye ulaşabilir, bu konularda bilgilerinizi diğer kullanıcılarımızla paylaşabilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda, aramıza katılarak ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı düşüneceğinizi umuyoruz.

Sitemizdeki paylaşımlara katılmadan önce, Site kullanımı ve kurallarımız hakkında bilgi edinmeniz, yararınıza olacaktır.

Tekrar sitemize hoş geldiniz diyor, keyifli paylaşımlar diliyoruz.

Hanimefendi.com Site Yönetimi

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Hoşgeldin canım benim kendini tanıtırmısın biraz bize..Nerden katılıyorsun nerelisin kaç yaşındasın okuyormusun evlimisin ne işle meşgulsun:) bunları cevapla devamı geliyorrrrr:) forumda daim olman dileği ile:)

Tepki
28
Mesajlarınız için teşekkür ederim ,Kendimi biraz tanıtayım . Adım Damla 21 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum Kadir Has üniversitesinde okuyorum aynı zamanda yazları muhasebe de çalışıyorum . Müzik dinlemek ,sinemaya gitmek her bayan gibi alışveriş yapmak hobilerim :) . Romeo adayı ile henüz tanışmamış ve hergün tanışmayı bekleyen birisiyim :) .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar