Aramıza hoşgeldiniz ZiLeY

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Hanımefendi ailesine hoşgeldiniz sevgili ZiLeY ..

Öncelikle size kısaca sitemizden bahsedelim. Hanimefendi.com, yalnızca kadınların üye olabildiği, kadınlara özel bilgilerin yine kadınlar tarafından paylaşıldığı forum sitesidir. Sitemizde moda, makyaj, alışveriş, sağlık, güzellik gibi konularda bir çok faydalı bilgiye ulaşabilir, bu konularda bilgilerinizi diğer kullanıcılarımızla paylaşabilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda, aramıza katılarak ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı düşüneceğinizi umuyoruz.

Sitemizdeki paylaşımlara katılmadan önce, Site kullanımı ve kurallarımız hakkında bilgi edinmeniz, yararınıza olacaktır.

Tekrar sitemize hoş geldiniz diyor, keyifli paylaşımlar diliyoruz.

Hanimefendi.com Site Yönetimi

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
aramıza hoşgeldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim demek sende Trabzondasın bende Trabzonda oturuyorum sen Trabzonun neresindesin Ziley

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
hosbulduk canım
evet trabzonda oturuyordum ama evlendıkden sonra malesef ordan gıttım :( ben merkezde oturuyordum canım.

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
kendimi bıraz tanıtım sizlere.

Aslen trabzonluyum 4 senelık evlıyım eşim suan askerde :((( henüz cocugum yok 23 yasındayım.Bi marketde kasiyer olarak calısıyorum. emm baska ne dıyım kendı hakkımda cok neşeli biriyim konusmayı yenı insanları tanımayı cok sevıyorum. burayıda cok sevdim... ;) sormak istediginiz bişi varsa buyrun hanımlar :sila:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Demek merkezdeydin Evlendikden sonra sende gurbete çıkanlardansın o halde :panter:küçük yaşta evlenmişiz galiba Ziley:sirin:

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
evet yaa benım olay cook farklı :)
bu konuda asla övmem kendımı yanlıs evet ama oldu malesef ben esıme kactım cok şükür pişman degılım ama aile gibiside yok ..:(

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Evet canım aile gibisi yok olsun gelmiş geçmiştir umarım ailenle barıştınmı peki?:acep:şuan nerde yaşıyorsun :panter:

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
yok canım barısmadılar benımle :((( eskisehirde yasıyorum

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.537
kendimi bıraz tanıtım sizlere.

Aslen trabzonluyum 4 senelık evlıyım eşim suan askerde :((( henüz cocugum yok 23 yasındayım.Bi marketde kasiyer olarak calısıyorum. emm baska ne dıyım kendı hakkımda cok neşeli biriyim konusmayı yenı insanları tanımayı cok sevıyorum. burayıda cok sevdim... ;) sormak istediginiz bişi varsa buyrun hanımlar :sila:

Aramıza hoşgeldin ZiLeY :sirin:
Eşin asker demek Allah kavuştursun canım umarım bizlerle keyifli zaman geçirirsin...

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
uzun süre yoktum ama ben tekrar döndüm aranıza :)) eşim askerden cok şükür geldi ve bende işi bıraktım artık inşallah bol bol vaktim olur buraya girmeye :))) beni tekrar aranıza alırmısınız :lilav:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Tabi ki hoşgeldin tekrar Bende eskişehir liyim ve asker bekliyorum :uzgun: Sevindim kavuştuğunuza inş bende görürüm o günleri...

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
aaa gercektenmi eskisehire geleli nerdeyse 5 senem olucak ama cevrem yok ondan sasırdım :))) allah kavuştursun canım cook zor asker yolu beklemek :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar