Arda ve Sinem evleniyor!

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Arda ve Sinem evleniyor!

Atletico Madrid’le UEFA Kupası’nı kucaklayan Arda Turan “Saygım ve duygularım bitmedi” dediği Sinem Kobal ile barıştı

attachment.php

Arda önceki gün Madrid’e giden Sinem’e evlenme teklifine hazırlanıyor.

Arda ve Sinem sonunda evleniyormu?
Tam bu yazıyı bitirip son noktayı koyuyordum ki ofisten içeri Gargamel girdi koşarak. Nefes nefeseydi bizimki, “Abi sıkı dur, bomba haberim var” deyip duruyordu. Cihangir’den jet hızıyla gelmişti karşıma, benim sevgili ‘dedikodu analistim’. Oradaki kuşlardan duyduğuna göre Sinem Kobal Madrid’e Arda Turan’ın yanına gitmiş. “Saçmalama Gargamel, onlar ayrıldı” dedim ama bizimkinin söylediğine göre Turan- Kobal çifti yeniden barışmış değerli okurlar! Hatta barışmakla kalmayıp ilişkilerinde bir adım daha ileri gitmeyi düşünüyorlarmış. Denen o ki, Arda Sinem’e evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Ancak sahaların ezber bozan futbolcusu müstakbel eşinin çalışmasını istemiyormuş. Umarım Gargamel’in ‘Cihangir kuşları’ndan duydukları doğrudur da mutlu mesut bir evliliği olur bu ikilinin. Bir de tabii eğer dedikodular fos çıkarsa bu sefer Gargamel’i Şirinler’e bile yem ederim. Ne demişler, “Dedikodu haberin kırmızı saten elbise giyip ortalıkta koşuşan halidir.” Umarım Gargamel’in bu haberi, pardon dedikodusu da gerçeğe dönüşür...

Haber Türk

Ekli dosyalar

• 742289_detay.jpg
    742289_detay.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 50

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Daha yeni ayrılmıştı bunlar bir daha barışmamak üzere hemde :acep:

Ne diyim Allah mesut etsin :utan: Daha edilmemiş bir teklif var ortada gerçi -rgulu

Bunca yıllık beraberliği bir çırpıda bitirmek zordur zaten

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Yani bu bir dedikodu anlasilan, hayirlisi olsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar