Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşınızın sevgilisini arkadaşınızı aldatırken görseniz ne yaparsınız?
Başıma geldi böyle birşey. Tabii ki gidip hemen anlattım arkadaşıma; ama bana inanmadı. Daha sonra gerçek ortaya çıktı; ama iş işten geçmişti. Aldatıldığıyla kalakaldı.:dusun:
çok yakın bi arkadaşımsa anlatırım tabiki resimde çekerim veririm eline kanıtı olsun diye ama çok yakın biri değilse görmezden gelirim çünkü bu durumlarda ortada öyle yalanlar döner ki iyilik yapıyorum derken insan birden yuva yıkmaya çalışan kadın ilan ediliverir
Önce arkadaşımın sevgilisini basarım olay yerinde , kendisi anlatırsa onun için iyi olur diyerek beklerim 1-2 gün , baktım anlatılmamış delillerle anlatırım arkadaşıma herşeyi..
benim de başıma geldi bu durum ve arkadaşıma bunu onu üzmeyecek şekilde söyledim ardından sevgilisi aradı durumu duyduğunu söyledi ve ayrıldılar.çocuk çok pişman oldu ama iş işten geçmişti hayatındayken bilmeliydi değerini.
Arkadaşıma uygun bir dille söylerim resim falan da çekerim görsün diye ispat için bide ben yalancı çıkmayayım ayyy öylede olan vardır söylersin kötü olursunn