Arkadaşlar aranızda internetten kıyafet alan var mı?

Miss.Lady

Yeni Üye
Tepki
7
Arkadaşlar aranızda internetten kıyafet alan varsa nelere dikkat etmek gerekiyor acaba bilgi verebilecek olan var mı? Birçok site var ama insan güvenemiyor kredi kartı konusunda, gerçi kapıda ödeme alanlar var o zaman sorun olmuyor.

Tabii ki google' da araştırma yaptım hatta ........ isimli blogda bu konu ile ilgili bazı bilgiler edindim ama aranızda bu konuda tecrübeli kişiler vrsa öğrenmek isterim..Hadi kizlar help help :heyo:

H

Hera

Misafir
Canım kıyafet hiç almadım riskli bir durum beden olayı olmassa değiştirirler geri yollarsın yada kapıda ödeme dışında Sanal Kart Edin oraya ykleme yap ödemeyi netten sanal kartından gerçekleştir hiç birşey olamz ozaman

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
ben alıyorum canım ben ...........alışveriş yapıyorum. aldığın ürün 1 haftada eline ulaşıyor. kargo ücretleri en fazla 5 tl. ürünlerde bir problem yaşamadım ben. tunik aldım elbise aldım takı aldım kanvas tablo aldım hatta gittigidiyorda nişanlığımı satılıpğa çıkardım. gayet güzeller. kredi kartından korkmana gerek yok belirli sitelerden alışveriş yaparsan bişey olmaz.

OP
M

Miss.Lady

Yeni Üye
Tepki
7
ben alıyorum canım ben ...........alışveriş yapıyorum. aldığın ürün 1 haftada eline ulaşıyor. kargo ücretleri en fazla 5 tl. ürünlerde bir problem yaşamadım ben. tunik aldım elbise aldım takı aldım kanvas tablo aldım hatta gittigidiyorda nişanlığımı satılıpğa çıkardım. gayet güzeller. kredi kartından korkmana gerek yok belirli sitelerden alışveriş yaparsan bişey olmaz.

Çok Tşk.ler kızlar..bende ......dan verdim bi şipariş kapıda ödeme yapacağım, ama hera'nın dediği gibi sanal kart olayıda mantıklı.Verdiğim siparişimi sizle paylaşmak istedim nasıl sizce ?

FiyatI 22 TL, aynı gün kargo yaptılar ama bakalım umarım resimlerde görüldüğü gibi kalitelidir.

Ekli dosyalar

• k_41_27112011463.jpg
    k_41_27112011463.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 12

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Cok güzelmis canim insallah mali iyidir.
ben hic almadim netten kiyafet benim dokunmam lazim mutlaka o yüzden ellemeden alamam ben.
Site isimleri paylasilmisti sildim ben dikat ederseniz sevinirim:panter:

OP
M

Miss.Lady

Yeni Üye
Tepki
7
Kzılar dün akşam saatlerinde teslim aldım sipariş vermiş olduğum hırkayı evet bende beden konusunda korkuyordum ama sorun olmadı zaten olsa bile değişeceklerini söylemişlerdir.Kapıda ödedim aldım, çok beğendim, sevincimi sizlede paylaşmak istedim, çoooook çok teşekkürler.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Kzılar dün akşam saatlerinde teslim aldım sipariş vermiş olduğum hırkayı evet bende beden konusunda korkuyordum ama sorun olmadı zaten olsa bile değişeceklerini söylemişlerdir.Kapıda ödedim aldım, çok beğendim, sevincimi sizlede paylaşmak istedim, çoooook çok teşekkürler.

Çok sevindim güzelim.Güle güle giy :utan: Güvenilir site olduktan sonra internetten alışveriş yapmakta güzel oluyor -rgulu

Buarada verdiğin sitenin ismini sildim.Reklama girdiği için -gozluk

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Bir soru sordum birşeyler paylaşmak istedim üzerime çullanmayanız kalmadı.Site ismini güvenilir olduğu için sorun yaşamadığım için vermiştim bende son mesajda zaten..Aman üfff neyse...

çullanmak. biz burada görevimizi yapıyoruz. uyardık tekrar yaptınız. bizde sizi lütfen diyerek kibarca uyarıyoruz. çünkü bu yasak.

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Bir soru sordum birşeyler paylaşmak istedim üzerime çullanmayanız kalmadı.Site ismini güvenilir olduğu için sorun yaşamadığım için vermiştim bende son mesajda zaten..Aman üfff neyse...

Burda sadece görevimizi yapmaya çalışıyoruz ve arkadaşımız sizi uyarmış. Heryerde olduğu gibi siteninde kuralları var. Uyarı kötü bişey değildir. Aksine sitenin kurallarına uymanızı sağlar...
Çullanmayanınız kalmadı ifadeniz gerçekten çok kötü bi talihsizlik olmuş diyelim... Umarım hatanız için özür dilemeyi unutmazsınız.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932

Siz buna çullanmak mı diyorsunuz aşağıda görüldüğü üzere 3 kere gayet nazik bir şekilde uyarılmışsınız uyaran kişilerde sitenin yönetiminden sorumlu kişiler yanlış birşey görüldüğünde uyarıda bulunmak bizim görevimiz bunda garipsenecek birşey yok hem demekki sitede böyle bir kural var sizde anlayış göstererek site ismi vermeden paylaşımda bulunacaksınız sorun olmayacak bu kadar basit...

----------------
Site isimleri paylasilmisti sildim ben dikat ederseniz sevinirim:panter:

Buarada verdiğin sitenin ismini sildim.Reklama girdiği için -gozluk

lütfen bir daha site ismi vermeyin. tekrarlanırsa siteden uzaklaştırılırsınız.

swett_dreams

Aktif Üye
Tepki
117
beden probleminden dolayı hiç kıyafet almadım ama güvendiğim sitelerden evim için çok alışveriş yaptım. okonuda sıkıntı olmuyo

Tepki
25
ufak tefek sorunlar haric internetten alısverişten hic sıkıntı cekmedim. hatta kıyafet namına herseyi internetten alıyorum diyebilirim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar