Arkadaşlar çok üzüldüğüm Konuyu Sizlerle Paylaşmak Istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagmur

Üye
Tepki
33
halamın kızı 33 yaşında ve 2 çocuk annesi kanserden öldü 10ay oldu herşeyi yaptılar ailesi herşeyi ama olmadı kardeşiyle eltiydiler kardeşi ona ilğini verdi ama olmadı ilikten 8 gün sonra öldü cocuklarına kardeşi bakıyor okadar zor ki kızı 14 yaşinda oğluda 12 yaşında herkez yıkıldı çünkü hepimiz onu çok seviyorduk ablacım nur içinde yat mekanın cennet olsun

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
cnm halanın kızına allahtan rahmet diliyorum çocukları daha küçükler allah yardıncıları olsun canlarım benım benımde görümcem kanserden öldü iki oğluna biz bakıyoruz çok zor çok yetımlerle bakmak çok sevaptır allah kımseyı anasız babasız bırakmasın

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Başınız sağolsun canım,acı olanda bu işte.
Gencecik bir insan toprak oluyor,geride iki yetim bırakıyor..
Rabbim geride bıraktığı siz sevenlerine sabır versin..
Rabbim mekanını Cennet etsin inşallah..
Allah'ım böyle bir hastalık ile kimseyi sınamasın,hep derim Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin..Elden ayaktan düşürmeden ve şu fani dünyada çektirmeden,temiz ölümler nasip etsin.

OP
yagmur

yagmur

Üye
Tepki
33
cnm halanın kızına allahtan rahmet diliyorum çocukları daha küçükler allah yardıncıları olsun canlarım benım benımde görümcem kanserden öldü iki oğluna biz bakıyoruz çok zor çok yetımlerle bakmak çok sevaptır allah kımseyı anasız babasız bırakmasın

amin canım

benim dünyam

Aktif Üye
Tepki
131
öncelikle yatana allahtan rahmet diliyorum..sonrada size sabır diliyorum...bitanem çok zor ama allahtan gelene isyan olmaz...o yattıkca allah evlatlarına ömür versin sizede hem ömür hemde sabır versin....iki kuzucuk önce allaha sonra size emanet...

OP
yagmur

yagmur

Üye
Tepki
33
eşi çok genç elbette evlenecek kardeşi eltisi buna nasıl dayanacak onun yerine nasıl koyacak cocukları annesinin yerine başkası geçecek çok zor ya allahım sabır ver

B

başak

Misafir
canım öcelikle başın sagolsun geride kalanlarada sabır versin rabbim mekanı cennet olsun canım

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
allahım mekanını cennet eylesin...verende o alanda o nedenir bilemiyorum...çok zor bir durum allahım sabırlar versin tüm ailesine ve iki yavrusuna....

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Başınız sağolsun canım
Allah geride kalanlara sabırlar versin.Takdiri ilahi.Allah genç ölüm göstermesin kimseye.
Evlatları ortada kalmamış Allahtan onlara bakanlara çok sevap verildiğini biliyorum.

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
Allah rahmet eylesin ailesine de saır versin..Rabbim çocuklarına dayanma gücü versin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar