Artık Yaşamak İstemiyorum

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
cuneyt-yildiz_640.jpg

Yeşilçam'ın usta aktörü Cüneyt Arkın, sinemadan uzak kaldığı dönemde yaşadığı zor günleri anlattı.

Akşam gazetesinden Ateş Korucuoğlu'nun sorularını yanıtlayan Cüneyt Arkın; maddi sıkıntı yaşadığını söyledi.

Arkın; "İki tane erkek evlat evlendirdim; ev dayadık, döşedik. Hastalığım iki yıl sürdü ve çok para gitti. Şu yaşımda çalışmak zorundayım. Kendi başıma kalınca diyorum ki 'Allah'ım daha fazla yaşamak istemiyorum'... Çünkü ilerleyen yıllarda param kalmamış olacak. Oturduğum eve güveniyordum. Bunu satıp, parasının yarısına başka bir ev alıp yarısıyla kalan günlerimi geçirecektim. Buraları SİT alanı ilan etmişler. Mahkemeye verdik, sonuçlanmasını bekliyoruz." dedi.

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Ben çok üzülüyorum bu insanların durumlarına :( Yıllarını veriyorlar hastalık sahibi oluyorlar ama en sonunda bir otel odasında bir başlarına kadere terkediliyorlar. Ama iki günlük şöhretleriyle işleri güçleri sapkınlık olan insanlar paraya paraya demiyorlar. Yazık değil mi ? Hiç mi düşünen yok :uzgun:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
önemli olan su akarken testiyi doldurmak.bu sanatçıların çoğu gençken kazandıklarını yiyip içiyolar geleceği düşünmüyorlar.sonrada böyle yaşlanınca sıkıntı çekiyorlar.ama şimdiki nesil bunları göz önüne alıyor ve hepsi paralarını değerlendiriyorlar .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar