Asena, Nihat Doğan'ı Rezil Etti!

Tepki
8.216
beyaz-dan-nihat-dogan-a-mektup-2643530_7492_b.jpg

Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması ilginç görüntülere sahne oluyor. Birbirleri ile dayanıklılık yarışına girmiş olan iki ekip, birbirleri yerine kendileri ile kavga ediyor.

GÖNÜLLÜLER'DEN KÜFÜRLÜ YUMRUKLU KAVGA

Adadan televizyonlara yansıyan son görüntü küfürlerin havada uçuştuğu bir kavga oldu.

Gönüllüler takımında yer alan ve diğer yarışmacılar tarafından dışlanan Taner ile Tefik arasında kavga çıktı.

Gazeteciler. com'un haberine göre yemek üzerine başlayan tartışma yarışmacıların karşılıklı atışması sonucu bir anda kavgaya dönüştü. Birbirlerinin boğazına sarılan, karşılıklı küfürleşen ve yumruklaşan yarışmacıları diğer arkadaşları güçlükle ayırdı.

ÜNLÜLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Ünlüler grubunun ise gönüllülerden hiç farkı yok. İki parçaya ayrılan Ünlüler yemeklerini ayrı hazırlıyor, yarışma dışında aynı takılıyorlar.

Zeynep Tunuslu ve Nihat Doğan'ın başını çektiği grup ile Asena'nın önderlik ettiği grup birbirine gün boyunca laf ile sataşıyor, ağız dalaşına giriyor ve söyleniyor.

ASENA NİHAT DOĞAN'I REZİL ETTİ

Yarışmanın dün yayınlanan bölümlerinde de bu kavgalar önemli yer tutuyordu. Zeynep Tunuslu, Asena'nın taklidini yaparken, Asena da Nihat Doğan'ın "ülkemiz özledim" sözleriyle alay etti ve "kameralar karşısında ülkemi özledim diye şov yapıyorsun, ağlıyorsun; sonra kameralar kapanınca ne güzel tatil yapıyorum diyorsun" sözleri izleyicileri şoke etti.

Asena bu tavrını Ada Konseyi'nde de dile getirdi. Nihat Doğan'ı sert bir şekilde eleştiren Asena, "bazıları ben diye yarışmak istedi, biz ise takım olarak yarışmak istedik. Biz şov yapanların şovunu yemedik. İzin vermedik o şovlara. buraya kimse kimseyi zorla getirmedi, vatan hasterin varsa gelmezsin gidersin... Hepimiz bu vatanın evladıyız, hepimiz sevdiklerimizi özledik. Özleme dayanamayan kalkar gider, kimse kimseyi zorla tutmuyor. " dedi.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ay sinir oluyorum yok biz anadolu cocuguyuz yok sanatciyiz diye millet bizi dayaniksiz saniyor falan filan keske degismeseydi nihat dogan ilk baslarda seviyordum ne olduysa sedadan sonra oldu:hihi:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bu adam raklamini yapiyor, uzun zamandir sesi solugu cikmiyordu. Dönünce olay olur. Her yerde görürüz yine. :3:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
nihat dogan apayri bir kisilik
laf olsun torba dolsun diye bos bos konusuyo
acaba diyorum agzindan cikani kulagi duyuyomu diye
asenayida hic sevmem ama helal olsun beeeeeee:sirin:
40yilda bir izliim dedim haftasonuda nihatin sayesinde erken dogum olucakti nerdeysse :lala:
ben olmasam kazanilmazdi ben olmasam bilmem ne
sonrada digerleri biz deyince niye egoistsiniz diyo
egoist olan kim acaba:ilknur::deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar