Aşıklar Engel Tanımadı!!!

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766

Aydın'ın Çine İlçesi'nde dört yıldır arkadaşlık yaptığı 20 yaşındaki Arife Erdem'i ailesinden 16 kez isteyen ve her seferinde olumsuz yanıt alan 28 yaşındaki Engin Uyguç, sonunda kızı kaçırıp evlendi, gelin arabasının önündeki plakaya, 'Onlar vermedi' arkadakine ise 'Ama ben aldım' yazdırdı.

Çine'de özel bir inşaat firmasında çalışan iş makinesi operatörü Engin Uyguç ile Arife Erdem, dört yıl önce tanışıp arkadaş oldu. Birbirlerine aşık olan çift, bir yıl sonra evlenmeye karar verip durumu ailelerine birdirdi. Ancak Erdem'in ailesi evliliğe karşı çıktı. Buna rağmen Uyguç, ailesiyle birlikte üç yıl içinde tam 16 kez Erdem ailesinin kapısını çalıp, kızlarını istedi. Her defasında ret cevabı alan Engin Uyguç, geçen hafta sevgilisini kaçırdı ve cuma günü de resmi nikah işlemlerini tamamlayıp dünya evine girdi.

Saraçlar Köyü’nde aynı gün düzenlenen düğün için hazırlıklarını tamamlayan genç çift, kuaför ve fotoğrafçıya gitti. Gelin kuafördeyken gelin arabasını süsleten Engin Uyguç, otomobilin ön plakasının üstüne 'Onlar vermedi' arka plakasının yerine de 'Ama ben aldım' ifadelerini yazdırdı.

Otomobildeki yazı görenleri şaşırtırken, damat Uyguç, "Tam üç yıl bekledik ve 16 kez istemeye gittik, deli gibi birbirimizi seviyoruz. Deyim yerindeyse Arife'nin ailesi bizleri süründürdü. Sabır taşı olsa çatlardı. Ailesi vermeyince eşimi kaçırdım. Ben de onlara sitem olsun diye gelin arabasına bu yazıları yazdırdım. Umarım bu birbirlerini seven gençlerin ailelerine de örnek olur" dedi.

Çok mutlu olduğunu dile getiren gelin Arife Erdem ise ailesinin istememesine rağmen evlendiğini belirtip, "Ben eşimi seviyorum, sevdiğim insanla evlenemeyeceksem yaşamanın ne anlamı var" diye konuştu.

Genç çift balayının ardından Erdem ailesinin yanına gidip evliliklerini kabul etmeleri için konuşacaklarını söyledi.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Hahahahah iyi sabretmiş erkek tarafı , 16 kez red edilmesine rağmen yine de saygılı davranmışlar hoşuma gitti.
Sonunda evlenebilmelerine de sevindim.
Neden izin vermediklerini de merak etmedim desem yalan olur.

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Damadın işi gücü yoktur belkide başka bir sebep vardır bilemiyorum artık neyse ki kavuşmuşlar... Pes etmemiş direnmiş yani helal olsun:)

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
İyi sabır maşallah artık bunun üstüne bir ömür el üstünde tutarlar birbirlerini :hihi:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
genç kızlarımızın kaçması için güzel örnek teşkil etmiş çok güzel

Kızların evden kaçmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Kızın yaşını da, senin yorumunu okuduktan sonra farkettim. Fakat 3 yıl direnmişler. Bu aileleri de anlamıyorum. Hem çocuğum senin mutluluğunu düşünüyorum diyorlar hem de mutlu olacağı kişiyle evlenmesine izin vermiyorlar. Tabi istisnaları da var ailenin tecrübesi elbette daha yüksek, haklı da çıkabiliyorlar. O ayrı bir konu. Ama nedir bu ailedeki son sözü biz söyleyeceğiz egosu. Bırakın ailenize girsinler, bi söz, nişan devresi geçirin tanıyın, birlikte değerlendirin. Yanlışları görün çocuğunuza bizzat gösterin. Yanlış yoksa susun evlendirin. Ne yani daha en başta hayırla yollamak, çocuğunuzun seçimini hiçe saymak.. Bir de biz böyle gördük, sizi de böyle evlendireceğiz kırın dizinizi oturun demezler mi :sok

M

madesam

Misafir
benim babamda bir kere daha vermeseydi benimde sonum öyle olurdu neyse ki kaçmadan evlendim:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar