Aşk Cümleleri..

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.176
attachment.php

"Seninleyken kendimi çok iyi hissediyorum"

Size kendinizi iyi hisettirdiğini bilmek, sevgilinizin özgüvenini güçlendirecek ve size karşı, kendinizi daha da mutlu hissedeceğiniz davranışlar sergilemeye devam edecek.

"Nasıl bu kadar şanslı olabildim?"

Uzun süreli ilişkilerde, karşımızdaki kişinin sonsuza dek bizimle kalacağı rehavetine kapılırız. Oysa bu tarz cümleler, onun kıymetini bildiğinizi gösterir.

"Teşekkür ederim"

Her fırsatta teşekkürün ilişkilerdeki değerinden söz ediyoruz. Sevgilinizin sizin için yaptığı herhangi güzel bir şeye teşekkür ederek karşılık vermek, onu takdir ettiğinizi göstermenin ve bu sayede güzel hareketlerin devamını sağlamanın en iyi yolu.

"Haklısın, özür dilerim"

Her zaman siz haklı olacak değilsiniz ya! Haksız olduğunuzda bunu kabul etmek, üzgün olduğunuzu dile getirmek, sizi itici olmaktan kurtarır, karşı tarafın gözünde daha değerli kılar.

"Bu konuda çok iyisin"

Çok önemsiz bir konuda ya da büyük bir yetenek söz konusu olduğunda onu takdir ettiğinizi daima göstermelisiniz. Yeteneklerinin, sizin tarafınızdan beğenilmesi kendine güvenini artırır, bu da ilişkinize olumlu yansır.

"Seninle çok eğleniyorum"

İlişkiniz ne kadar uzun süreli olursa olsun, sevgiliniz sizin için sıkıcı biri olmadığını, sizin ayaklarınızı yerden kesebildiğini bilmek ister. Bunu ona hatırlatmak önemli.

Ekli dosyalar

• ask-sevgili-elleri-kalp[1].jpg
    ask-sevgili-elleri-kalp[1].jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 59

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar