Aşk mesajı sonu oldu

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
koca-mesaj.jpg

Aşk mesajı sonu oldu

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde eşinin cep telefonunda "Aşkım kocan mesaide mi?" yazılı mesajı görünce cinnet geçiren şahıs, karısını boğarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre, Tavşancıl Mahallesi'nde ikamet eden Hakan A. (35), eşi Zeycan A.'nın ( 22) cep telefonundaki mesajları okurken "Aşkım kocan mesaide mi?" mesajını görünce çılgına döndü.
Cinnet geçiren koca, bir süre tartıştığı eşine eline geçirdiği tornavidayı saplamaya başladı. Eşini kalbinden ve boğazından yaralayan Hakan A., elektrik kablosu ile eşini boğarak öldürdü.
Olayın ardından kaçan Hakan A., Dilovası Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Cinayeti itiraf eden koca, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
ne olursa olsun yapmaması gerekiyordu... bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmüş gibidir... sonuçta cezasını vermek ona düşmezdi.. hukuk var...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Peki ya bu mesaj yanlışlıkla gelmişse kadına?

Gelmemişse de yazıklar olsun :alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bence de yapmamalıydı ama aynı şey bende olsa benim eşim de bi an cinnet geçirip keser beni heralde:ates::ates::ates::ates:

ayrıca yaş farkına bakın 22 kız adam 35....normal yani kızın aldatması....

bi de şuna şaşıyorum bu erkekler evli kadına kadar bekar bulamıyo mu??

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Mahkemeye veriri boşar kadını olur biter.

Hem kendi hayatını kararttı hem kadının hayatını

Tamam aldatılmak yenilir yutulur şey değil,kızmakta sinirlenmekte elbetteki haklı ama öldürerek kendi hayatının da kararttı:dertli:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
ne olursa olsun canı veren allah kadını öldürmesi gerekmiyordu gidip boşanabilirdi tamam kadın bir hata yapmış ama bunun sonu ölüm olmamalıydı sonuçta kendi cezasını hem bu dünyada hem öteki dünyada ödeyecek nasıl hesap verecek acaba:sok:sok:sok:sok

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Kadında ölmüş ama az değilmiş benim eşim bana yapsa benim eşime mesaj gelse karın bilmem şurdamı diye bende cinnet geçiririm ki o adam bi gururu var aynı yatagı paylaştıgı ömrünü adadıgı karısı bi bakıyor yabancı adamla ilişkisi var..Lanet olsun böyle kadınlarada böyle düzenede ALLAh korkusu azaldıkça ibadetten uzaklaştıkça zina artıyor artacakça bunu bilir bunu söylerim!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar