Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle bir soru daha evvelde karşıma çıkmıştı ve ben asla dinimi değiştirmem..
Neden ben dinimi değiştireyimki,o insan benim için dinini değiştirsin...
Değiştirmiyorsa da gidene bay bay,gelene merhaba deriz..
asla asla asla....
ne başkası için kapanırım yada onun demesıyle namaz kılarım
nede bir başkası için dinimi değiştiririm..
dinini insanın kendisinin kararıyla yaşaması gerekir.
en buyuk gunah zaten bır ınsanı sınırlamaktır..
doğru yada yanlış gösterılebılır ama asla bır ınsan zorla kısıtlanamaz yada başka yere çekılemez............
Asla ne mutlu ki müslüman doğmuşum.Aşkımı kalbime gömerim içim kan ağlar ama asla dinimi değiştirmem.insan hiç aşkı için öbür dünyasını mahfeder mi mümkün değil.
asla ölsem yinede degiştirmem öyle biri öyle bişi isterse ya ben onu silerim yada beni seviyorsa müslüman olur böyle bir soru bile bana agır geldi varya
Değiştirmezdim böyle bişeyi ondanda istemezdim biribirimizi tanıdığımızda zaten bilerek sevdiğimize göre herkes kendi dinini yaşasın bence zorla olmazki zaten hissetmek istemek lazım.
-zebaniDinini değiştirenleri anlamamışımdır.Büyüyene kadar o dine mensupsun(onların açısından soğuk düşünsem)insan vicdanen bunu nasıl yenebilir ki?Bu korkutucu bir karar acabaları hayatından atabilir mi acaba? Ki bizim dinimiz en güzel din.Ben bunu düşündüğümde bile korktum.