kubrahanim
Yeni Üye
selam kızlar hipolamak diye reklamı görünce merak ettim bi deenemek istedim özellikle %100 yerli bir marka olmasından dolayı tercih ettim bide. İlk izlenimlerim gayet iyi temizlik performansından çok memnun kaldım
@nk83 @bitter_im Bu bir reklam mı şimdi ?selam kızlar hipolamak diye reklamı görünce merak ettim bi deenemek istedim özellikle %100 yerli bir marka olmasından dolayı tercih ettim bide. İlk izlenimlerim gayet iyi temizlik performansından çok memnun kaldım
Teyzos site reklam vermis sanirim@nk83 @bitter_im Bu bir reklam mı şimdi ?
Yok canım piyasaya çıkmış yeni bir çamaşır suyu reklamı sanırsamTeyzos site reklam vermis sanirim
@Elif_Eylul dün akşam bende reels videolar varya orda gördüm reklamı buda aklınca reklam vermişYok canım piyasaya çıkmış yeni bir çamaşır suyu reklamı sanırsam
Aslında yeni çıkan bi çamaşır suyu değilYok canım piyasaya çıkmış yeni bir çamaşır suyu reklamı sanırsam
Bende sitede reklam verildi diye sevindim@Elif_Eylul dün akşam bende reels videolar varya orda gördüm reklamı buda aklınca reklam vermiş
Bende gördüm yaaAslında yeni çıkan bi çamaşır suyu değil
Çok uzun süredir var yeni görüp denemek için yazdıysa
Memnuniyetini anlatmak istemiş gibi ama yanlış ifadeler kullanmış@Elif_Eylul dün akşam bende reels videolar varya orda gördüm reklamı buda aklınca reklam vermiş
Bnm favorim ace olduğu için hiç kullanmadımBende gördüm yaa
Acenin spreyi banyo ve mutfakta var yeni aldimBnm favorim ace olduğu için hiç kullanmadım
Evet onlarda çok kullanışlı koyu kıvamlı olanı da güzelAcenin spreyi banyo ve mutfakta var yeni aldim
Ürün yollayabilirler belkiiyi de buraya yazarak ne çıkarı olabilir ki
Şiiii rehlam yassahhhBnm favorim ace olduğu için hiç kullanmadım
Bnmki memnuniyet şeysi idiŞiiii rehlam yassahhh
Bak hala bak hala geliyo amaBn domestosu sevmiyorum sonra değişik bi kokusu kalıyor hazır konu çamaşır suyu iken
Bak hala bak hala geliyo ama