Askerden döndü zirveye kondu!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Askerden döndü zirveye kondu!

Tolga Çevik'in şovu Komedi Dükkanı'nın başarısı, adından söz ettiriyor

558555_detay.jpg

Vatani görevini yaptıktan sonra ‘Komedi Dükkanı’ ile hayranlarıyla bir kez daha buluşan Tolga Çevik’in şovu, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’la birlikte medyada adından en çok söz ettiren program oldu.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, televizyon ekranlarında Eylül ayında en çok çekişmenin komedi programları arasında yaşandığı belirtildi. Medya takibi konusunda faaliyet gösteren Interpress’in ulusal yayın yapan 28 kanalı kapsayan ‘Televizyonun Medya Karnesi’ başlıklı araştırma raporuna göre, geçen ay en büyük çekişme komedi programları arasında yaşandı.

65 HABERLE İLK SIRADALAR
Ay boyunca BKM Mutfak bünyesinde oluşturulan ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ birinci olurken, diğer hafta ise Star TV’de yayınlanmaya başlayan Tolga Çevik’in oynadığı ‘Komedi Dükkanı’ çıkan haber sayısında lider oldu.

Eylül sonu yazılı basında çıkan haber toplamlarında ise, her iki dizi de çıkan 65 haberle birinciliği paylaştılar. Kanaltürk’te yayınlanan ‘Medyatip’ programı ise çıkan 25 haber ile bu dizileri takip etti. Interpress’in aylık araştırma verilerine göre, kanalların yayınladığı çeşitli yarışma programlarından 28 tanesi, toplam 363 haber ve yazıyla basında yer aldı.

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
bizde eşimle çok beğenerek izliyoruz proğramı.gerçekten çok başarılı bir komedyen.izlemeyenlere tavsiye ederim.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
bazı konular gerçekten çok komik oluyor
denk gelirse insan bayağı eğleniyor

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
Adam Allah için gerçekten komik...
Zorlamıyor ama kendiliğinden çıkıyor, doğaçlama...
Keyif alıyorum kendisini izlerken...:kahve:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ben de çok seviyorum gerçekten kahkahalarla güldüğüm bi programı var:findikim::kayris:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar