maviboncuk
Daimi Üye
Malzemeler,
* 1 Adet pasta tabanı
* 1 Paket kakaolu puding
* 1 Su bardağı konserve vişne
* 1 Paket çikolatalı krem şanti
* 4,5 Su bardağı süt
* 1 Su bardağı damla çikolata
Hazırlanışı,
1. Pasta tabanını bir çay bardağı süt ile ıslatın,
2. 3,5 süt ile kakaolu pudingi tarifine göre hazırlayın.
3. Tabanın alt kısmına hazırladığınız pudingden döküp yayın..
4. Üzerine vişneleri yerleştirin.
5. Krem şantiyi tarifine göre hazırlayıp dizdiğiniz vişnelerin üzerine dökün.
6. Damla çikolataların bir kısmını kremşantinin üzerine serpiştirin.
7. Pasta tabanının üst kısmını kapatıp geri kalan kakaolu pudingi boca edip bıcak yardımıyla düzeltin.
8. Üzerini hindistan cevizi ve vişnelerle süsleyin.
9. 1-2 Saat buzdolabında soğumaya bırakın.
Afiyet Olsun…
* 1 Adet pasta tabanı
* 1 Paket kakaolu puding
* 1 Su bardağı konserve vişne
* 1 Paket çikolatalı krem şanti
* 4,5 Su bardağı süt
* 1 Su bardağı damla çikolata
Hazırlanışı,
1. Pasta tabanını bir çay bardağı süt ile ıslatın,
2. 3,5 süt ile kakaolu pudingi tarifine göre hazırlayın.
3. Tabanın alt kısmına hazırladığınız pudingden döküp yayın..
4. Üzerine vişneleri yerleştirin.
5. Krem şantiyi tarifine göre hazırlayıp dizdiğiniz vişnelerin üzerine dökün.
6. Damla çikolataların bir kısmını kremşantinin üzerine serpiştirin.
7. Pasta tabanının üst kısmını kapatıp geri kalan kakaolu pudingi boca edip bıcak yardımıyla düzeltin.
8. Üzerini hindistan cevizi ve vişnelerle süsleyin.
9. 1-2 Saat buzdolabında soğumaya bırakın.
Afiyet Olsun…