ATV yeni yayın döneminde iddialı! İşte ATV'nin yeni tanıtımı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274

i.php

ATV yeni yayın döneminde iddialı! İşte ATV'nin yeni tanıtımı!
Yeni yayın dönemine yaklaştığımız şu günlerde, TV kanallarının yeni sezon tanıtımları da ekrana gelmeye başladı.

Yeni yayın dönemine yaklaştığımız şu günlerde, TV kanallarının yeni sezon tanıtımları da ekrana gelmeye başladı. Sezonun ilk kanal tanıtımı ise ATV'den geldi. İşte kanalın 'iddialı' tanıtım filmi...

Bu yıl yeni sezon bazı yapımlar için erken başlasa da, TV dünyasının yeni sezonu asıl olarak 'Eylül'de başlayacak. Yeni yayın dönemine yaklaştığımız şu günlerde, TV kanalları da yeni yayın dönemlerini izleyicilerine tanıtmaya başladı. Sezonun ilk yeni sezon tanıtımı ise ATV'den geldi.

İşte, bu sezona birçok iddialı diziyle girmeye hazırlanan ATV'nin, dizi oyuncularıyla gerçekleştirdiği ve 'gözünüz başka şey görmeyecek' mesajıyla yayınlanan tanıtım filmi:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bence hemen hemen hepside iddalı bu sezon yaprak dökümünü izlemeyi düşünmüyorum fındığım belkim neyddi senin o sevdiğin dizi onu izlerim belkide:findik:cırkını çıkardılar çünkü yaprak dökümünün:dertli:

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
gönülçelen dışında atv nin hiçbir dizisini izlemiyorum arada birşey bulamassam çocuklar duymasın.....haa birde sabahları müge anlı bir numara....ondada canımız sıkılıyor ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar