Kullanılan Malzemeler:
1. 2 Adet olgun avokado
2. Yarım limonun suyu
3. 1 Çorba kaşığı mayonez
4. Tuz
5. 10 Adet karides (arzuya göre)
Hazırlık
1. Avokadoları ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarın.
2. Bir tatlı kaşığı yardımı ile avokadonun etli kısmını küçük bir kaba çıakrın ve çatalla ezin.
3. Üzerine tuz, mayonez ve limon suyunu ilave ederek karıştırın.
4. Bu karışımı tekrar avokado kabuklarının içine doldurun.
5. Eğer avokado salatasını karidesli yapmak istiyorsanız, karidesleri hafif tuzlu suda haşlayın.
6. Kabuklarını ayıklayın.
7. Avokado salatasının üzerinde servis yapın
1. NOT : Avokadoları seçerken çok sert olmamalarına dikkat edin.
2. Eğer sertse kağıda sararak birkaç gün yumuşamalarını bekleyin.
1. 2 Adet olgun avokado
2. Yarım limonun suyu
3. 1 Çorba kaşığı mayonez
4. Tuz
5. 10 Adet karides (arzuya göre)
Hazırlık
1. Avokadoları ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarın.
2. Bir tatlı kaşığı yardımı ile avokadonun etli kısmını küçük bir kaba çıakrın ve çatalla ezin.
3. Üzerine tuz, mayonez ve limon suyunu ilave ederek karıştırın.
4. Bu karışımı tekrar avokado kabuklarının içine doldurun.
5. Eğer avokado salatasını karidesli yapmak istiyorsanız, karidesleri hafif tuzlu suda haşlayın.
6. Kabuklarını ayıklayın.
7. Avokado salatasının üzerinde servis yapın
1. NOT : Avokadoları seçerken çok sert olmamalarına dikkat edin.
2. Eğer sertse kağıda sararak birkaç gün yumuşamalarını bekleyin.