Awake (Anestezi)

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Joby Harold’ın ilk uzun metrajlı filmi olan Anestezi eleştirmenler tarafından Christopher Nolan’ın Memento (Akıl Defteri) ve M. Night Shayamalan’ın Sixth Tense (Altıncı His) adlı filmleriyle karşılaştırılan bir psikolojik gerilim.

Konusu

Lay (Christensen), geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında ‘anestezik fakındalık’ adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur.

Clay’in genç karısı Sam (Alba), ameliyat sırasında hayati kararlar vermek zorunda kalırken, Clay’de kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkar…

Filmin Fragmanını izlemek için TIKLAYINIZ

Anestezi Filmi 21 Martta Sinemalarda ki yerini almış durumda

alıntı

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
gerçektende mükemmel bir film...sahte aşkları sevgileri ve sahte dostlukları ve en önemliside anneliğin nelerden daha üstün gelebileceğini anlatan bir yapım...izlemenizi tavsiye ederim....benden 10 tam puan bu filme...

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Evet benim de izlediğim bir film gerçekten zaten sonunun öyle olucağı aklımdan bile geçmezdi.Sonunda herkezin şok olucağı bir film.Emeğine sağlık sementha.......

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
ben seyretmedim ama seyretmek lazım anlattıgınıza göre güzel flime benziyor..

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
bilim kurgu ve gerilim bir anda :eek: normal de fimlerde etkilenmem gerilmem ama öyle bir kurgu ve senaryo olmuş ki o çekimler ses efektleri kesinlikle filmi mükemmel kılıyor bence:kahve: kalbi tansiyonu şekeri ameliyatlık durumu olanlar şiddetle uzak dursun :D:D ama kesinlikle her ne olursa olsun izlenesi bir film :dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
bilim kurgu ve gerilim bir anda :eek: normal de fimlerde etkilenmem gerilmem ama öyle bir kurgu ve senaryo olmuş ki o çekimler ses efektleri kesinlikle filmi mükemmel kılıyor bence:kahve: kalbi tansiyonu şekeri ameliyatlık durumu olanlar şiddetle uzak dursun :D:D ama kesinlikle her ne olursa olsun izlenesi bir film :dertli:

Kesinlikle sana katılıyorum canım :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar