panter
Daimi Üye
malzemeler:
1kase bugday
1kase nohut
500 gr yoğurt
1demet dereotu
tuz.....
yapılışı:
bugdayı ve nohutu bir gece önceden üzerinden çıkacak kadar su ile ıslattım...
Eğer buzluğumuzda haşlanmış nohutumuz varsa nohut ıslatmanıza gerek yok onuda kullanabilirsiniz....
Ertesi gün ıslattığım suyu döküp güzelce yıkadıktan sonra üzerinden çıkacak kadar su ile haşladım malzemeyi...
Sonra soğumaya bıraktım.
Başka bir yerde yogurdu we dereotunu karıştırdım.Haşladıklarımı da ekledim.Çorbamı dolaba kaldırdım....
İftar saatine kadar çorbam buz gibi oluyor.Sonraaaaa üstünü süsleyerek iftarda afiyetle yiyoruz
aAFİYET OLSUN....
malzemeler:
sogutmak ıcın dolaba:ü
1kase bugday
1kase nohut
500 gr yoğurt
1demet dereotu
tuz.....
yapılışı:
bugdayı ve nohutu bir gece önceden üzerinden çıkacak kadar su ile ıslattım...
Eğer buzluğumuzda haşlanmış nohutumuz varsa nohut ıslatmanıza gerek yok onuda kullanabilirsiniz....
Ertesi gün ıslattığım suyu döküp güzelce yıkadıktan sonra üzerinden çıkacak kadar su ile haşladım malzemeyi...
Sonra soğumaya bıraktım.
Başka bir yerde yogurdu we dereotunu karıştırdım.Haşladıklarımı da ekledim.Çorbamı dolaba kaldırdım....
İftar saatine kadar çorbam buz gibi oluyor.Sonraaaaa üstünü süsleyerek iftarda afiyetle yiyoruz
aAFİYET OLSUN....
malzemeler:
sogutmak ıcın dolaba:ü