Ayşegül'den Günel'e el öpme şoku

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.853
AYŞEGÜL'DEN GÜNEL'E EL ÖPME ŞOKU

spacer.gif

spacer.gif

14586939.jpg

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız, dün tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinden çıkıp Etiler-Nispetiye Caddesi’ndeki Tatlıses Kebap’a gitti.

spacer.gif

Çift yemek sırasında bir çok yakın dostu ile buluşma fırsatı buldu. Ancak ilginç bir görüntü ünlü sanatçının Bakü konserinde keşfettiği Azeri kızı Günel'in gelişiyle yaşandı. Önce İbrahim Tatlıses'in elini öpen Günel, yeni gelini de tebrik etmek isteyince büyük bir şaşkınlık yaşadı. Günel elini sıkmak için uzattığında Ayşegül Yıldız, elini düz tutarak adeta öptürmek istedi. Bir anda neye uğradığını şaşıran Günel, hemen Ayşegül'ün yanaklarından öperek durumu kurtardı. Ayşegül'ün elini öptürmek istemesi " Yeni hanımağa benim' mesajı olarak değerlendirildi.
Hürriyet

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
her şakanın altında bir gerçek vardır.
yeni hanımağa benim demek istiyor.

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Şu el öpme meselesinden oldum olası nefret etmişimdir. Sırf bu yüzden yemediğim laf kalmadı adamlar ellerini öptürmüyo diye ayaklarına kapanıp yalvarmadığımdan babam her türlü lafı söyledi.Bende iğreniyorum el öpmekten artık.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Şu el öpme meselesinden oldum olası nefret etmişimdir. Sırf bu yüzden yemediğim laf kalmadı adamlar ellerini öptürmüyo diye ayaklarına kapanıp yalvarmadığımdan babam her türlü lafı söyledi.Bende iğreniyorum el öpmekten artık.

bir de eskiden "el öpenlerin çok olsun" lafı vardı.
Allahtan artık kullanılmıyor fazla :D

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
Beni en irrite eden olaylardan biridir bu "el öpme". bir tek ailemin elini öperim ama öyle her önüme gelen insana sadece yaşından dolayı el öpmek saçma gelmiştir hep :D tokalaşma bile çok çok gereksiz bence :D

H

Hera

Misafir
El öpmek benim için de çok gereksiz Ayşegülde Şaka Yapmış bence ya İzledim haberlerde ammada büyütüyolar öküz altında buzağı arıyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar