Aysun Izzie olup lenf kanserine yakalanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Aysun Izzie olup lenf kanserine yakalanacak

Aysun Kayacı, “Grey’s Anatomy” uyarlaması “Doktorlar” dizisiyle yeniden TV’ye dönecek

548673_detay.jpg

Kayacı, ‘Grey’s Anatomy’de Katherine Heigl’in canlandırdığı Izzie karakterine hayat verecek.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, son dizisi “Cuma’ya Kalsa” reyting kurbanı olan Aysun Kayacı, eski sevgilisi olan yapımcı Fatih Aksoy’un “Grey’s Anatomy” uyarlaması “Doktorlar” dizisiyle TV’ye dönüyor.Geçen yıl ekrana veda eden, ancak tekrar bölümleri reytinglerde üst sıralarda yer alınca yeniden çekilmesine karar verilen dizinin eski ekibini bir araya getirmeye hazırlandığını belirten yapımcı Fatih Aksoy, “Dizinin şu ana kadar eski kadrosundan Devrim Nas, Kutsi ve Aysun’la anlaştık. Diğer isimlerle görüşmelerimiz sürüyor” dedi. Kayacı, dizide yine Kader isimli doktoru canlandıracak. ‘Grey’s Anatomy’de Katherine Heigl’in canlandırdığı Izzie karakterinin yerli versiyonunu ete kemiğe bürüyecek Kayacı, ocakta başlayacak dizi için şimdiden hazırlık yapıyor. Kayacı’nın canlandırdığı Kader yeni bölümlerde lenf kanserine yakalanacak.

‘Heigl gibi ödül alabilir’
Izzie’yi canlandıran Heigl’in performansıyla ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Emmy Ödülü aldığını hatırlatan Aksoy, “İnşallah Aysun da onun kadar başarılı olup ödül alacak. Bu sezon ona çok iş düşüyor. Çünkü lenf kanserine yakalanıyor. Role hazırlanmaya başladı, diyaloglara çalışıyor” diye konuştu.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Grey's Anatomy' i hiç kaçırmadan izlemiştim:) Doktorlar'ı da öyle:D Yeniden ekrana gelecek olmasına çok sevindim

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çekecek dizi bulamıyolar sonra ısıtıp ısıtıp sun ben de seviyodum ela gidince izlemedim o gelince de biraz izledim ama eski tadı vermemişti

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Çok başarılı bir yapımdı Doktorlar dizisi

Halen tekrarlarını izliyorum sahurda

Yeniden ekrana gelecek olması gzel,uumarım eski çizgilerini tuttururlar.:kahve:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
çok sevindim doktorlar çok güzel bir diziydi ekranlardan kaldırılmasına üzülmüştü şu sıralar kızımda bende tekrar bölümlerini bi,le izlemekten büyük keyif alıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar