Az seyret uzun yaşa!!!

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
ABD’de yapılan bir araştırmaya göre, televizyon karşısında uzun süre geçirenler, daha fazla ölüm, diyabet ve kalp rahatsızlığı riski taşıyor.
Harvard Üniversitesi Halk Sağlığı Bölümü’nden Frank Hu başkanlığındaki araştırmacıların çalışması, televizyon başında günde geçirilen 2 saatin bile sağlık üzerinde belirgin bir etkisinin bulunduğunu ortaya koydu. Amerikalıların günde ortalama 5 saat, Avustralya ve bazı Avrupalıların 3,5-4 saat televizyon seyrettiklerini kaydeden Hu, “Mesaj basit. Televizyon seyretme süresini kısaltmak, oturarak vakit geçirme alışkanlığı ile diyabet ve kalp hastalıkları riskini azaltmanın önemli bir yolu.” dedi. Hu, televizyon karşısında uzun süre oturanların, sadece daha az hareket etmediklerini sağlıksız gıdalar da tükettiklerine işaret etti.

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
evet çok zararlı ama gel görkü o zararlı şeyi ikiye hatta üçe katladık
hemde daha zararlısını yani bilgisayarı kastediyorum

H

Hera

Misafir
her şeyin başı hareket :lilav: Şu ana kadar ne işler bitirdim süpürdüm sildim ütü Yaptım :cikolata: şimdi toz alıcam zamanı iyi değerlendirmek gerek hem Tv İzliyip hem Pc Takip edip her işi yapabilmek gerek diye düşünüyorum teşekkürler bilgi için..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
sadece tv başında değil bilgisayar başındada hareketsiz kalınıyor,ikiside yanlış..

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
zaten faydalı ne kaldıkı tw de izleyebileceğimiz her kanalda dizi aşk yok o bunu öptü yok şu onu kaçırdı başka bişey yok:kahkaha:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
cidden tv. ve pc başında oturup çok hareketsiz kalıyoruz maalesef.ne demişler işleyen demir pas tutmaz.zaten bakarsak teknoloji çoğaldı hastalıklarda çoğaldı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar