"Baba ölüyorum, üzülme..."

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde görevli KBB Uzmanı Yardımcı Doçent Doktor Ebru Taş, aracını uçuruma sürdü. Görgü tanıkları, yoldan çıkınca yavaşlayan aracın son anda tekrar gaz verilerek denize uçtuğunu söylediler.

504152_detay.jpg

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı Yardımcı Doçent Doktor Ebru Taş'ın bir süredir bunalım yaşadığı belirtildi. Taş, bir kaç gün önce ilaç alarak kullandığı otomobiliyle tünelde kaza yaptı. Bu olayın ardından Ebru Taş (36), sabah hastaneye gelerek normal bir şekilde hastalarını muayene etmeye başladı. Taş, hastalarından Sabit Ercan'a öğleden sonra 13.30'a randevu verdi. Taş, öğle arasında babasına cep telefonuyla mesaj çekerek, "Ben intihar ediyorum. Sakın üzülmeyin" dediği öğrenildi. Taş'ın bundan sonra otomobiline binerek, hastaneden ayrıldı. Hastaneden ayrılan Taş, hastanenin altında bulunan uçurumdan otomobiliyle denize uçtu. Taş'ın intihar ederken otomobiline ilk başta son gazla hızlandığı ve sonra yavaşladığı, daha sonra ise son gazla gittiği ve denize uçtuğu kaydedildi. Otomobilin denize uçmasının ardından olay yerine polis ve kurtarma ekipleri gelirken, deniz polisi 3 saat denizde aracı arama çalışması yaptı. Uzun süren arama çalışmasının ardından Yardımcı Doçent Doktor Ebru Taş'ın otomobiline ulaşılırken, cansız bedeninin de otomobilin içinde sıkıştığı görüldü. Deniz polisinin çabaları ile otomobilin içinden çıkarılan Taş'ın cansız bedeni polis botuyla Kozlu Sahili'ne getirildi. Burada bottan çıkarılan Taş'ın cesedi brandaya sarılırken, kısa süre sonda cenaze aracı geldi. Taş'ın cesedi önce tabuta sonra cenaze aracına konulduktan sonra, ZKÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kızının intihar etmesinin ardından olay yerine gelen Muammer Taş, kızının staj için ABD'ye gitmek istediğini ve bölüm başkanı olduğu belirten F.Ç.'nin izin vermemesi nedeniyle gidemediğini kaydetti. Kızının, F.Ç. isimli bölüm başkanın kıskançlığı nedeniyle intihar etmiş olabileceğini belirten baba Taş, "Staj için ABD'ye gidecekti. F.Ç. isimli bölüm başkanı izin vermedi. Tayinini istedi, engelledi. Kızım da ruhi bunalıma girdi. Kıskançlık ve çekememezlik var. Bütün sorumlu bölüm başkanı F.Ç.'dir. Sabahki haberler tamamen yalan. Sabah İnternette haberleri görünce sonra kafası iyice attı" dedi.

Yard. Doç. Dr. Ebru Taş'a en son muayene olan hastası Sabit Ercan, Taş'ın kendisine 13.30'a randevu verdiğini ve randevuya gelmediğini söyledi. Ercan, "12'den sonra muayene oldum. Durumu gayet iyiydi. Hiçbir psikolojik durumu yoktu. Sabah kulak testine gönderdi beni.mesai bitiminde bana '13.30'da tekrar gel muayene yapacağım' dedi. Ben hastaneden çıktım baktım bizim doktor arabaya bindi artık nereye gitti bilmiyorum" diye konuştu.
Ebru Taş'ın intihardan sonra aracın içinde emniyet kemeri nedeniyle sıkıştığı, boynunda morarma ve kafasında yarılma meydana geldiği belirtildi.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
:gitme::gitme:

Allah ailesine sabır versin. Allah kimseyi böyle bir durumda bırakmasın

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064