Baba Tacizine Ağlatan Şiir!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378

Baba tacizine ağlatan şiir

5 aydır babasının cinsel tacizine uğrayan küçük kızın mahkemede okuduğu şiir yürekleri dağladı

KALEM KAMERA KAYDETTİ

Konya’da ilköğretim öğrencisi olan 12 yaşındaki bir kızın sürekli ağlaması annesinin dikkatini çekti. Annesinin baskısı üzerine kız, 5 aydır babasının cinsel tacizine uğradığını anlattı.

Anne, kızının odasına kalem kamera yerleştirdi. Kamera tacizi kaydetti. Anne, oto tamircisi eşi Z.E.’den (35) şikayetçi oldu. Baba Z.E. tutuklandı. Z.E., geçen salı günü 1. Ağır Ceza’da 15 yıl hapis istemiyle hakim karşısına çıktı.

‘ÖPMEKLE TACİZ Mİ OLUR?’

Duruşmaya kız ile annesi de katıldı. Kız ifadesinde babasına yazdığı şiiri okumaya başladı.
‘Güvendiğim dağlara karlar yağdı/
En sevdiğim böyle yaptı/
Hayat böyle acıtırsa/
Beni ağlatırsa...’ diye şiirini okurken ağlayan kıza hakim, “Sen şiiri bize ver kızım. Biz okuruz” dedi.

Şiir dava dosyasına kondu. Baba Z.E. ise “Dudağından öpmekle taciz mi olur?” diye hakkındaki iddiaları reddetti. Duruşma ertelendi.

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542
:kizdim: :kizdim: :kizdim:

yarabbim böyle insanlara ne denir ,ne yapılır ya

insanlıktan çıkmış bunlar :kizdim: :kizdim:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
............................................................:kizdim:

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
bir babanın nasıl olur da kızına nefsi uyanır yaa..sapık resmen...allahın belası herif..

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Yok ya Allah yardımcımız olsun,çizgiden çıktık artık

Rabbim yine iyi bizelere ekmek su veriyo böyle insnaların yüzünden başımızdan bela musibet eksik olmuyo:kizdim:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Yok ya Allah yardımcımız olsun,çizgiden çıktık artık

Rabbim yine iyi bizelere ekmek su veriyo böyle insnaların yüzünden başımızdan bela musibet eksik olmuyo:kizdim:

aynen öyle peygamberimiz zamanında böyle sapıklıklarla kavimler yok olurmuş biz hala yaşıyoruz ne sapkınlıklarla sonra da diyolar ki neden doğal eftler oluyor neden küresel ısınma var hepsi Allah ın elinde biz onun emanite sahip çıkmadıktan sonra ne bekleyebiliriz ki insanı paronayak yapıyo bu haberler:kizdim:

D

d.melek

Misafir
alcak,vicdansiz insanlar bunlar,yavrunun ne oldugunu anlamayan zavalli mahluklar...:kizdim:
15 yil ne ki,30 yil vrsinler en azindan,akli basina gelsin....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar