Babası izdivaç programında

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.973
Babası izdivaç programında

Sekiz aylık hamile olan ünlü şarkıcı Işın Karaca’nın yıllardır görüşmediği babası Ali Büyükkaraca, önceki gün FOX’un izdivaç programı “Su Gibi”ye katıldı

babasi-izdivac-programinda-1579077.Jpeg

fft16_mf1579068.Jpeg

Büyükkaraca: “Hem bende suç var hem çocuklarımda.”
Karaca’nın annesiyle yıllar önce yollarını ayırdığını anlatan Büyükkaraca, kendisine uygun, bir kısmet aradığını ama henüz resmen boşanmadığı için evlilik hayallerini ertelediğini söyledi.

Işın Karaca’nın annesiyle yaptığı evlilikten 5 çocuğu olduğunu ama hiçbiriyle görüşmediklerini belirten Büyükkaraca, “Kızımın evlendiğini ve bebek beklediğini bile televizyondan ve gazetelerden öğrendim. Eşim yıllar önce çocukları aldı, Kıbrıs’a kaçtı. Ara ki bulasın. O zaman Işın 6 yaşındaydı. Çocuklarım da zehirli çıktılar beni aramadılar ama onlar benim kanım, atamam satamam” diyerek dert yandı. Kızını yıllar sonra ilk kez geçen yıl bir konserinde gördüğünü ve sarılıp ağlaştıklarını anlatan Büyükkaraca, “Alkol sorunum vardı ama bundan 18 ay önce tedavi oldum. Şimdi kızımla görüşmek, bebeğini görmek isterim ama sanırım annesi görüşmemi istemiyor” diye konuştu.

Milliyet

H

Hera

Misafir
Üzücü ya neden böyle yapıyor bu Evlatlar kin tutmanın anlamı yok atamassın satamassın ana dır babadır o Hata yapmışsa Sen Küsme dönme yüzünü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar