Babasının ihanetini Facebook'ta deşifre etti!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Babasının ihanetini Facebook'ta deşifre etti!

Baba oğul mahkemelik oldu!

581048_detay.jpg

14 yaşındaki F.E., annesini aldatan babasının başka kadınlarla çektirdiği fotoğraflarını Facebook’ta yayınladı. Baba M.E. oğlunu şikâyet etti. Savcılıkta, intikam aldığını söyleyen F.E. hakkında dava açılması bekleniyor.

Güngör KARAKUŞ / AHT

Annesini aldatan babasından intikam almak isteyen 14 yaşındaki çocuk, babasının başka kadınlarla çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabında yayınladı. Eşiyle boşanma davası süren baba, profilinde fotoğrafları görünce soluğu savcılıkta alıp, oğlundan şikâyetçi oldu. İntikam almak istediğini söyleyen F.E. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

İstanbul Kartal’da baba ile 14 yaşındaki oğlunu adliyelik eden ilginç olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti: S.E. adlı kadın, eşi M.E.’nin kendisini aldattığı iddiasıyla Kartal Adliyesi’nde boşanma davası açtı. Boşanma davası sürerken annesiyle birlikte yaşamaya devam eden 14 yaşındaki F.E. ise babasından intikam almak istedi. Ziyarete gittiği evinde babasının başka kadınlarla çekilmiş fotoğraflarını bulup, aldı.

Ardından da bu fotoğrafları babasının şifresini bildiği Facebook’taki sayfasına koydu. Aynı gün fotoğrafları gören baba önce eşinden şüphelendi. Çift uzun süre telefonda tartıştı. Daha sonra gerçeği öğrenen baba M.E., Kartal Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, oğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan F.E., Kartal Cumhuriyet Savcılığı’na götürüldü.

‘ŞİFRESİNİ BİLİYORDUM’
F.E. ifadesinde “Babam annemi aldatmıştı, intikam almak istiyordum. Evde tanımadığım kadınlarla çekilmiş fotoğraflarını buldum. Daha önceden hatırladığım Facebook şifresiyle onun profiline girdimve bu fotoğrafları yayınladım” dedi.

Başlatılan soruşturmada baba M.E., şikâyetinden vazgeçmezken serbest bırakılan F.E. hakkında özel hayatın gizliliğinin ihlalinden önümüzdeki günlerde dava açılması bekleniyor.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Çocuk ailesini kaybetmenin üzüntüsü ile normal bir hareket yapmış baba ne demeye suç duyusunda bulunuyor çocuğunu daha çok kaybetmek içinmi aptal adam

tulp

Aktif Üye
Tepki
75
sen 14 yasindaki oglanu sikayet ettim vay be yaparken utanmamis oglu resimleri koyunca mi rahatsiz olmus

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar