Babyliss pro230

C

canan.dere

Misafir
babyliss-straighteners.jpg

Babyliss'in bu ürününü almak istiyorum. Babyliss kullananlar varsa yorumlarını tavsiyelerini alabilirmiyim? :dusun:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ben hiç duymadım bu markayı o zman neden yazıyosun diyeceksin yorum yapmadan duramıyorum:))

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
Benim yokta arkadasımın var bi kere denemiştim şahane yapıo.zaten kızda kullanıo cok guzel oluo saçları..hepsiburada.com dan bakabılırsın bıde orada ürünü alıp kullanan kişilerin direk yorumlarını bi incele derim.bana sorsan bi düzleştirici alıcaksam eğer mutlaka BABYLİSS alırım :eek:

OP
C

canan.dere

Misafir
çok kararsızım elimde suanda braunun düzleştiricisi var ama pek memnun değilim inşallah bu istedigim gibi olur :)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım braun da güzeldir; ama babyliss hiç kullanmadım ben. Philipste alabilirsin dediğim gibi. Benim arkadaşımın saçı kıvırcık olmasına rağmen günlerce düz kalmasını sağlıyor:cak:

OP
C

canan.dere

Misafir
bunları alırken deneyebiliyoruz değilmi? Diğerini alırken hiç denemek gibi bir ihtiyac duymamıstım ama bu sefer denemeden almak istemiyorum :)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
bunları alırken deneyebiliyoruz değilmi? Diğerini alırken hiç denemek gibi bir ihtiyac duymamıstım ama bu sefer denemeden almak istemiyorum :)

Şöyle diyeyim; YKM, Boyner gibi yerlerden alacaksan oralarda standları da varsa deneyebilirsin; ama onun dışında deneme imkanın maalesef olmuyor canım.

OP
C

canan.dere

Misafir
ozaman o tür yerlerden almak lasım deneyerek :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar