Bacak Arası Kararmalarına Son!

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Özellikle yaz geçtikçe daha çok şikayet edilen bacak arası kararmaları için bazı tavsiyelerimiz var.

Bacak arası kararması ve koltuk altı karamasını geçirmek için öncelikle kese yaparak ölü deriyi atmalısınız. Keseden sonra yapılması gereken doğal yöntemler şunlardır:
* Taze siyah üzüm suyunu sürüp kuruyana kadar kalmasını bekleyin.
* Bacak arası kararmalarından kurtulmak için limon suyu sürülmesi de önerilir.
* Banyodan sonra düzenli olarak bebe pudrası sürülmesi öneriler arasındadır.
Bu uygulamalarla rengin zamanla açıldığını görülmüştür.
Suna Dumankaya’dan Bacakarası Kararmalarına Bitkisel formül:
Malzemeler:
* 1 çay kaşığı vazelin*
* 1 çay kaşığı elma suyu*
* 1 çay kaşığı limon suyu.
Hazırlanışı ve Uygulanışı: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra bacak arasına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Bacak arası kararmasının zamanla geçecektir.

H

Hera

Misafir
Bunu ilk defa duydum tatlım senden böyle bir şeyde varmış demek diye şaştım sağol paylaşım için..

H

Hera

Misafir
sorunu mu ilk defa duydun yoksa çözümü mü canım? çünkü ben hep duyuyorum bu sorunu etrafımdaki insanlardan

Sorunu İlk Defa Duydum Canım böyle bir sorun benim çevremde hiç olmadı ayrıca Ben Güzellik Uzmanıyım Estetisyenim Bayan Müşterilerimden de Duymadım Okadar Yerde Çalıştım Bacak Arası Şikayetini İlk Senden Duydum..

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Sorunu İlk Defa Duydum Canım böyle bir sorun benim çevremde hiç olmadı ayrıca Ben Güzellik Uzmanıyım Estetisyenim Bayan Müşterilerimden de Duymadım Okadar Yerde Çalıştım Bacak Arası Şikayetini İlk Senden Duydum..

Hadi ya bende de yok ama arkadaşlarımdan duyuyorum ben hep özellikle bu bikini bölgesini ve koltukaltlarını jiletle alanların daha çok oluyomuş bende kullanıyorum ama ben zaten beyaz tenliyim bende bişi olmadı ama hep arkadaşlarım şikayetçi bu durumdan

H

Hera

Misafir
Hadi ya bende de yok ama arkadaşlarımdan duyuyorum ben hep özellikle bu bikini bölgesini ve koltukaltlarını jiletle alanların daha çok oluyomuş bende kullanıyorum ama ben zaten beyaz tenliyim bende bişi olmadı ama hep arkadaşlarım şikayetçi bu durumdan

Bikini Bölgesini biliyorum Kararma olduğunu bacak arası derken onu kastedtin yani okişş bebişimmmm anladıımmmmmmm

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
teşekkürler canım bende jilet kullandığım için az da olsa var bende de bebek pudrası yöntemi güzelmiş denicem:sila:

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
bende duymadım..:acep:

Bikini bölgesinde kararma olanlar oluyor özel bölümde reng pigmetnleri çoğalıyor tatlım tene göre farklılar gösteren bir durum aynı şey erkekler içinde geçerli..:cee

Hera'nın da dediği gibi bikini bölgesi ve koltukaltında böyle şeyler oluyor en azından ben duydum canım o kadar söyleyebilirim netten de öyle tesadüfen buldum bugün bunu demek ki bi çok insan da da görülüyor:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar