Bahar yorgunluğu sizi de vurdu mu? Neler yapıyorsunuz atlatmak için?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bahar yorgunlugumu bilmemde baya dagılmış haldeyim valla birşey yapamıyorum fırsat bulursam yatıp uyumak istiyorum sadece

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Vurmadı canım; ama bol bol temiz hava almaya çalışıyorum. Hem burası İzmir baharı yaşamak çok güç. Direk yaz ayını yaşıyoruz:dusun: Eşimle iş çıkışı hemen eve gitmiyoruz, dışarı da dolaşıp öyle gidiyoruz falan.:dusun:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
valla beni vurduğu kesinn... :dil: her sabah yorgun olarak kalkıyorum.. ve gün boyuncada stresli oluyorum.. şu aralar reglimde gecikti, sanırım havalardan ve yaşadığım sıkıntı stresden.. oda beni daha çok sinirli ve stresli yaptı...

birşeyde yapamıyorum atlatmak için.... :dusun:

çok iyi bir tatile ihtiyacım var... şöyle uzansam kumsala, dalsam denizlere, karışanım, laf diyenim olmasaaa..... ahhhh... :sigara::sigara:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Bahar beni yormadı aslında ama gözlerim iflas etti.

Sulanıyor güneşe çıkamıyorum hapşırıp duruyorum polenler yüzünden.Gece nefessiz kalıp uykum bile bölünüyor..

Neler yapmıyorum ki .Çay banyosu yaptırıyorum gözlerime rahatlatıyor. ama bitsin artık yaa :(:(:(

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok sıkıntılıyım bu günlerde sebepsiz şekilde herşeyden sıkılmış durumdayım her anım ağrıyor sabah zor kalkıyorum aksam yemen yatmak istiyorum hava değişiminden heralde acayip tatile ihtiyacım var sessiz sakin stressiz off ne güzel olur ya ama nerdeeeeee:gitme:
geçmesi için hiç bişey yapamıyorum malesef bekliyorum sadece:gitme:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Son 4 gündür ben çok etkileniyorum hemde haddinden fazla:uyku:
Acayip uyku bastırıyor bana.
Soğuk limonata aldım onu içiyorum,iyi geliyor valla bana,sizlerede öneririm:icelim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bu sene bahar degıl dırek yaz geldı malesef
ben bahar alparında evde durmazdım
eskıden bol bol gezerek atardım o stresı
ama artık sporla-hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar