N
nuran34
Misafir
:findikim:
Malzemeler
1 Kg Kuşkonmaz
250 gr Taze Yeşil Fasulye
1/2 Karnabahar
1 Salatalik
1 demet Turp
1 Göbek Salata
1 adet Kuru Sogan
1 demet Maydanoz
2 dal TarhunOtu
1 demet Tere
Sosu için
4 yemek kaşığı Zeytinyağı
1 yemek kaşığı Sirke
Tuz, Karabiber
BAHÇIVAN SALATA TARİFİ
Fasulyeleri biraz diri kalacak sekilde haşlayın. 1'er santimlik parçalar halinde kesin. Kuskonmazları da ayıklayıp haşlayın ve küçük parçalara bölün. Salatalığı ince halkalar halinde kesin (isteğe bağlı olarak kabuklarını soymadan olursa daha iyi). Karnabaharı buket buket ayırın. 3-5 dakika kadar kaynar suya sokup çıkarın. Göbek salatayı yıkayın. İnce şeritler halinde kesin. Turpların yarısını da ince halkalar halinde kesin. Tüm malzemeleri, 20-30 dakika buzdolabında dinlenmeye bırakılmış salata sosu ile iyice harmanlayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler
1 Kg Kuşkonmaz
250 gr Taze Yeşil Fasulye
1/2 Karnabahar
1 Salatalik
1 demet Turp
1 Göbek Salata
1 adet Kuru Sogan
1 demet Maydanoz
2 dal TarhunOtu
1 demet Tere
Sosu için
4 yemek kaşığı Zeytinyağı
1 yemek kaşığı Sirke
Tuz, Karabiber
BAHÇIVAN SALATA TARİFİ
Fasulyeleri biraz diri kalacak sekilde haşlayın. 1'er santimlik parçalar halinde kesin. Kuskonmazları da ayıklayıp haşlayın ve küçük parçalara bölün. Salatalığı ince halkalar halinde kesin (isteğe bağlı olarak kabuklarını soymadan olursa daha iyi). Karnabaharı buket buket ayırın. 3-5 dakika kadar kaynar suya sokup çıkarın. Göbek salatayı yıkayın. İnce şeritler halinde kesin. Turpların yarısını da ince halkalar halinde kesin. Tüm malzemeleri, 20-30 dakika buzdolabında dinlenmeye bırakılmış salata sosu ile iyice harmanlayın.