Balkon Sefasında Güveçte Mantarlı Levrek - Salata - Cevizli İrmik Helvası - By LiLi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
offf neler yaptin sen yaaaa:ilknur:
levrege bayilirim helede firinda sogan da dilimlemis ne güzel domateste yakisiyor ama sen koymadinmi-ayse-
hele o salatanin sunumuna bayildim süper gözüküyor:eek:
helvaya diyecek kelime bulamiyorum yemede yaninda yat:cikolata:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Domates koymadım canım , bazen patateste koyarım ama bu sefer balıklar büyük old. böyle yaptım.

Salata aslında acele işi oldu , daha görsel bişeyler çıkarabilirdim ama eşim acele ettirdi beni :)

Teşekkür ederim güzel yorumun için :huhuu:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
ellerine sağlık lilicim ben balık hastasıyım çok severim bugünlerde barbun çıkıyor bizim burada denizden taze taze eşime dedim çıktığı zaman al mis gibi kızartayım şöyle limonlu limonlu ohh olsada yesek sana afiyet olsun canım

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ellerine sağlık lilicim ben balık hastasıyım çok severim bugünlerde barbun çıkıyor bizim burada denizden taze taze eşime dedim çıktığı zaman al mis gibi kızartayım şöyle limonlu limonlu ohh olsada yesek sana afiyet olsun canım

Çok teşekkür ederim canım , barbun aklımda olsun bir dahakine alıp kızartırım ama sizin ordan çıkmış tazesi gibi olur mu bilmem. :sirin:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Canimneler yapmissin sen öyle. :1:
Harikasin canim ya. :kupa:

Sana misafir olmak istiyorum. :catalbicak:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
müsaitmisin canım ben sana geliyorum:1:
onu bunu bilmem banada yap aynısından
valla döktürmüşsün yine ellerine sağlık
süper görünüyor hepside

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Domates koymadım canım , bazen patateste koyarım ama bu sefer balıklar büyük old. böyle yaptım.

Salata aslında acele işi oldu , daha görsel bişeyler çıkarabilirdim ama eşim acele ettirdi beni :)

Teşekkür ederim güzel yorumun için :huhuu:
evet patates ve biberde yakisiyor:eek:
vallah salatanin eksigi yok ellerin dert görmesin:cikolata:
ben im canimda levrek cekti vallah bu görüntüyü görünce aliyimda yapiyim bari:nk:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Benim canımda , Dersena ve maviboncuk mercimek köftesi yapmışlar onlar yüzünden mercimek köftesi çekti , yapıcaz artık el mahkum yoksa şişicek bi yerler..
Hamileler kesinlikle bakmamalı bu topiclere anacım.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Ayyyyyyyy LiLi ne yaptın sen süper olmuşlar ki ben balık sevmem yani harikasın afiyet olsun bizim içinde yeseydin ah ahhh...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Aman Allahım diyorum :catalbicak: Balığı severim.Salataya bayılırım.İrmik helvasını çok severim.O masa resmen benim için kurulmuş.Salatanın sunumu çok şık.Balık çok lezzetli görünüyor.İrmik helvasına dicek söz bulamıyorum.(Daha dün akşam bitirdik bizde evdekini :hihi: )

Süpersin canım.Balığı güveçte hiç denememiştim.Nasıl hiç unlamadan koydun değilmi?Soğanları ve diğerlini alta mı dizdin?ben buğulama yaparken soğan ve diğer malzemeleri balığın üstüne koyarımda :acep: Çok mu soru sordum ne :kahkaha:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Aman Allahım diyorum :catalbicak: Balığı severim.Salataya bayılırım.İrmik helvasını çok severim.O masa resmen benim için kurulmuş.Salatanın sunumu çok şık.Balık çok lezzetli görünüyor.İrmik helvasına dicek söz bulamıyorum.(Daha dün akşam bitirdik bizde evdekini :hihi: )

Süpersin canım.Balığı güveçte hiç denememiştim.Nasıl hiç unlamadan koydun değilmi?Soğanları ve diğerlini alta mı dizdin?ben buğulama yaparken soğan ve diğer malzemeleri balığın üstüne koyarımda :acep: Çok mu soru sordum ne :kahkaha:

Beğenmene çok sevindim tatlım :sirin: , eminim sen de denersen çok seviceksin güveçte balığı.
Hiç un yok , soğanları balığın arasına koyuyorum daha çok , diğerlerini alta yada yanlara , ama hiç farketmiyor illa ki lezzetleri geçiyor balığa güveçte.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Bu arada buğulama yapmadım hiç çünkü fırınıma güvenmiyorum :uzgun: en yakın zamanda elektrikli fırın alıcam onlarda çok daha güzel oluyor.
Annemin hamsi buğulamasını çok beğenirim benimde yediğim buğulamaların hepsinde balık dışı malzeme üstte canım.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
ozaman buğulama tekniğim doğru :hihi: annem çok daha lezzetli yapar ama neyse :hihi:

Güveçte mutlaka denicem canım ama öncelikle güveç almam gerekli.Çok teşekkürler bu leziz görünümlü balığın tarifini paylaştığın için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar