incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
-1 kutu bamya (içerisinde doğranmış kırmızı ve yeşil biber var)
-1 adet kurusoğan
-200gr kuşbaşı doğranmış et
-1 çorba kaşığı salça
-tuz,karabiber,pulbiber
-zeyinyağı
-sıcak su
Hazırlanışı: Doğranmış etleri tencereye koyup ağzı kapalı şekilde kısık atşte suyunu çekene kadar pişirin....
Soğanı minik minik doğrayın...
Suyunu çeken etlere soğan ve zeytinyağını ekleyip iyice kavurup buzluktan çıkarttığınız 1 kutu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ekleyip tencerenin ağzını kapatıp altını kısın (bu şekilde kendi kendine buzu çözülecek) buzu çözülen bamyanın salçasını ve baharatlarını ilave edip 5dk kavurup 1,2 damla limon suyu sıkıp sıcak suyu ekleyin kaynayınca tencerenin altını kısın bamyalar yumuşayıncaya kadar pişirip sıcak olarak servis yapın...Afiyet olsun...
ALINTI