Bana Artık Hicran De (Kanal D)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862

Bana Artık Hicran De Kanal D'de Başlıyor

Kanal D'nin başrollerini Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough'un paylaştığı, Tamer Levent, Turgay Kantürk, Nadir Sarıbacak, Nur Sürer, Zeyno Eracar, Elif Ceren Balıkçı, İncinur Daşdemir ve Serhat Özcan'ın eşlik ettiği, Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Coşkun-Gülizar Irmak'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı yeni dizisi "Bana Artık Hicran De", Eylül ayında Kanal D ekranlarında başlayacak.

"Bana Artık Hicran De", yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve büyük bedeller ödemek zorunda kalmış bir kadının, hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Hicran, 20’li yaşlarda çok tutucu bir ailede büyümüş, babası ile beraber, babasına ait vitray dükkanında çalışan genç ve çok güzel bir kızdır. Günün birinde büyük bir holdingte çok iyi bir pozisyonda çalışan ve holding sahibinin damadı olmaya aday Murat ile tanışır. İş icabı başlayan bu ilişki, zamanla büyük bir aşka dönüşür. Fakat, Hicran ve Murat'ın arasında imkansızlıklar vardır ve ayrılmak zorunda kalırlar.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Bu diziyi de merak ettim pek övdüler :findikim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Şu an 1.Bölümü izliyorum ilk kısımdayım da gergin dizi derken bir anda öldüm gülmekten kız vitray yaparken yüzünü gözünü kapatmış yanlışklıkla adamın (Alican olana :D) kafaya boyaları damlattı :kptmya: adam da bu yüzü gözü gözükmediği için erkek çocuğu sandı ağzına geleni basıp kovalıyor gel len buraya diye yakalayamadı yazık :gul:kapıda bekliyorlar elbet çıkcak diye kız normal haliyle elini kolunu sallaya sallaya çıktı gitti yerli malı gibi kaldılar

Buğra Gürsoy'un karakter ile Aslı Enver'in karakter kardeş mardeş çıkmazsa çok şeker olurlar Alican olanı jön olarak sevmedim

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
2.Bölümdeyim Sinan (B.Gürsoy) karakterine bayıldım deli ya replikleri çok komedi :gulsemmi: Hicran da pek tatlı sanırım diziyi izlerim güzelmiş :eek:

Sinan'ın küçüklüğü gösterilirken geçen kızın gölgesi (En altta) Hicran'ın küçüklüğü olabilir yada bu benim hüsnü kuruntumda olabilir :)

PEPMrN.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar