Bana dua edin'de sizLere bir an önce kavuşayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
SeLamun aLeykum arkadaşLarım :cicikadin: VaLLa çok özLedim sizLEri ama uzun bir süredir giremiyorum :aglayan: Sanırım bi süre daha yokum aranızda ama en yakın zamanda geLiyorum inşaLLah... ÖzeLLikLede Şah abLam sen b eni bayaa merak etmişsindir :aglayan: Valla bir sürü aksilik oldu açamadım falan neyse geliyimde konuşuruz.Hepinizi öpüyorum Şah abLam,yesil,peri kızı,Cırlak zeren,Elma şekeri,Elda abLa,Niha abla,hamarak,khechki,askin yolu birdir veee sayamadıkları hepinizi yanacıkLarınızdan öpüyorum ve bayramınızı kutluyorum.Görüşmek üzere dualarınızı bekliyorum
HoşçakaLın.... :cicikadin: :cicikadin: :cicikadin: :cicikadin: :cicikadin: :cicikadin:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Valla ben merak etmiştim çok.Bu yazıyı da yeni gördüm..Özledim çoktandır yoksun merak etmiştim..SOrunun her neyse allahım yardım etsin canım. Ben bayram mesajımı profiline de yazdım ama olsun bayramın kutlu olsun geçti ama fırsat bu fırsat..
Dualarım seninle bekliyoruz en kısa zamanda Allah yardımcın olsun..

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
cnm irem bende dıyorum nerde bu kız dıye neyse cnm en kısa zamanda senı aramıza gormek istıyoruz cnm allaha emanet ol

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
SeLamun aLeykum arkadaşLarım :cicikadin: VaLLa çok özLedim sizLEri ama uzun bir süredir giremiyorum :aglayan: Sanırım bi süre daha yokum aranızda ama en yakın zamanda geLiyorum inşaLLah... ÖzeLLikLede Şah abLam sen b eni bayaa merak etmişsindir :aglayan: Valla bir sürü aksilik oldu açamadım falan neyse geliyimde konuşuruz.Hepinizi öpüyorum Şah abLam,yesil,peri kızı,Cırlak zeren,Elma şekeri,Elda abLa,Niha abla,hamarak,khechki,askin yolu birdir veee sayamadıkları hepinizi yanacıkLarınızdan öpüyorum ve bayramınızı kutluyorum.Görüşmek üzere dualarınızı bekliyorum
HoşçakaLın.... :cicikadin: :cicikadin: :cicikadin: :cicikadin: :cicikadin: :cicikadin:

canım benim, bende seni çok özledim ve gerçekten merak ettim inş. kötü bişey yoktur canım, biran önce gel sarı şekerim benim....

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
canım benim bizde seni özledik umarım kötü bişey yoktur bir an önce gel aramıza hayırlısıyla.
Dualarımız seninle öppüyorum seni. kib.

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
iremcim bende eni merak edenlerdenim inş. kötü birşey yoktur canım enkısa zamanda birlikte olmak dileğiyle dualarımız seninle canım....

munise

Daimi Üye
Tepki
365
İnşallah önemli bir şeyin yoktur, dualarım seninle kendine iyi bak canım.

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
irosum bende cok merak ettim umarim önemli bir sey yoktur. saglikli haberlerini bekliyoruz canim.dualarim seninle öptüm canim. simdi sen bu kim dersin ben adimi degistirdim.askin yolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar