Bankada paranızı unuttunuz mu? Tıklayın

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Türkiye'de faaliyet gösteren 20 bankada, 249 bin 455 hesap sahibinin, unutulmuş binlerce lirası bulunuyor.

Bankalar, son 10 yılda işlem yapılmayan “zaman aşımına” uğrayan hesaplar için ilanla müşterilerine uyarıda bulunuyor.

5411 Sayılı Bankalar Kanununa göre, bankalarda mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklardan hak sahibine, en son işlem tarihinden itibaren 10 yıl içinde aranmayanlar zaman aşımına tabi tutuluyor.

Bankalar bu çerçevede, zaman aşımına uğrayan mevduat, emanet ve alacakların listesini Şubat ayı başından itibaren internet sitelerinde yayımlamaya başladı

hesapgrafiktablo4.jpg

Alıntı :

günce

Daimi Üye
Tepki
658
Bunlarda bi tuhaf..
Bankada paran olur belli bir sebepten kesintiye uğrar..
Bankada paran yok sanırsın para vermeye kalkarlar...:deli:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
evet bu benim başımada geldi..küçükken ailem bana hesap açtırmış epey bir param birikmişti sonra unutuldu ...:dertli:devlet o paraya el koydu..

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Benim de bankadan para kesmişler sebebini hala öğrenemedim. Arayıp da düşüremedim bi müşteri hizmetlerini... Sabah arıyorum meşgul akşam arıyorum meşgul :)

Tepki
12
parası olan adam bankada mı unuturmuş gider şöyle güzel bir ev yaptırır kendine sonrada çatır çatır yer kalanı ne bankası ne para unutması :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar