Banu Alkan: Hiçbiri Afrodit Olamaz!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

Hürriyet’in haberine göre, Banu Alkan ekim ayı sonunda piyasaya çıkarmayı düşündüğü ‘Aşkın Kokusu’ adlı albüm öncesi Antalya’da otelde form tutmak amacıyla kampa girdi.
Uzun süredir ekranlarda pek fazla görünmeyen Banu Alkan, “Ben bir Showgirl’üm, Türkiye beni özledi. Ekim ayı sonunda çıkacak yeni albümüm öncesi beklenen ve özlenen Banu Alkan yeniden sevenleriyle bir araya gelecek. Yoğun bir programım olacağı için şimdiden bu merkezde form tutmak amacıyla kampa girdim” dedi.
Alkan, halkın kendisine aşk ve güzellik tanrıçası anlamına gelen Afrodit yakıştırmasında bulunduğunu söyledi. Alkan, “Her yıl yeni bir dünya güzeli seçilir ama hiçbiri Afrodit olabilme başarısını gösteremez. Bir veliahtım olacaksa bunu söylemek için henüz çok erken” diye konuştu.
Aşk kadını olduğunu ve şu günlerde ciddi anlamda büyük bir aşk yaşamak istediğini belirten Alkan, Duacı Köyü’nde kısa süre önce hizmete açılan otelde doktor kontrolünde beslenme programı uygulayacak, düzenli yürüyüş yapacak ve yüzecek.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben de haberi görünce ilk bunu dedim ariş..desene yine tvde saçmalayıp duracak:alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ne kadar çok seveni varmış:) bu yazıklarımızı okusa 90 60 90 ım die beni kıskanıyosunuz derdi bize:panter:

T

Tash_hatun

Misafir
ne kadar çok seveni varmış:) bu yazıklarımızı okusa 90 60 90 ım die beni kıskanıyosunuz derdi bize:panter:

ay havasını sevsinLer ( Ben bir Showgirl üm ) ha ha ha ha anca show yaprsn zatn (ilknur öyle deme o balık etliydi ya 90-61-90 olmştr çok az bi gbği varmş) sinir bozucu yaratık güzeLLik yetmio cnm karakter lazım karaktr.. .D

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ay havasını sevsinLer ( Ben bir Showgirl üm ) ha ha ha ha anca show yaprsn zatn (ilknur öyle deme o balık etliydi ya 90-61-90 olmştr çok az bi gbği varmş) sinir bozucu yaratık güzeLLik yetmio cnm karakter lazım karaktr.. .D

doğru da bunda güzellikte yok ki seste yok hala ortada afroditim die dolanıo:))

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
aman allahım kaçın banu geliyor :iyyyy:neremi neremi yerine oramı buramı der artık:kptmya::kptmya:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
Çok özledik hasretinden yandı kkavrulduk,gözümüz yollarda kalmıştı

Banu bir kaset çıkarsa dakulaklarımız paslansa diye bekliyoduk bizde:dertli:

hay sen benden çok yaşayacan fındığım bende aynı cümleleri yazacaktım şimdi kendini o ne tüyü olduğu belli olmayan tüyler içinde birde o koca göbeği örtmek için bir kuşak içinde görmeyi özlemiştik neyse afrotitimiz geliyo:bayil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar