Barbunya burger

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
barbunya-burger_ec969c2f.jpg

Barbunya burger

400 gr haşlanmış barbunya fasulyesi 1 kabak 1 havuç 2 yumurta 1 soğan 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Yarım demet maydanoz 5 taze soğanKızartmak için
ayçiçeğiyağı 1 su bardağı köftelik bulgur Tuz karabiber

Kabak ve havucu temizleyip rendeleyin.Soğan, taze soğanlar ve maydanozu temizleyip ayrı ayrı kıyın. Kabak,havuç,fasulye, taze soğan,soğan,maydanoz ve peyniri robota alıp püre haline getirin.1 yumurta, tuz ve karabiberi bir kapta çırpın.

Bulguru bir kaba alıp üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edin.Bulgur suyu tamamen çekene kadar bekletin.Çatalla karıştırın. Püreden limon iriliğinde parçalar koparıp elinizde yuvarlayarak hamburger şeklinde köfteler hazırlayın.

Köfteleri önce hafif çırpılmış yumurtaya,sonra bulgura bulayın.Ayçiçeği yağını tavada ısıtıp köfteleri iki taraflı kızartın.Tek başına yada hamburger ekmeği içinde servis yapın. Barbunya burger artık hazır, afiyet olsun.
Alıntıdır...

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Bütün bu tarifleri denemek istiyorum:) Ama; sonrasında kilo almaktan korkuyorum-rgulu:huhuu: Teşekkürler paylaşım için:)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Bir ara böyle vejeteryan burgerleri çok çıkmıştı sebzeli yada fasulyeli falan birçok kişi yapıyordur herhalde akıllıca ama ben sevdim bu fikri...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bizde barbunya hic pismez nasildir acaba tadi:dusun:
bende balik burgeri cok severim:cikolata:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
değişik bir tarif,paylaşımın için teşekkürler balım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar