Barbunya Sarma

N

nuran34

Misafir
:findikim:

YapılışıBarbunyalardan fileto çıkarın. 1 adet pastırma diliminin üzerine 1 dilim balık fileto, en üste de iri doğranmış mantar ekleyin. Sonra rulo yapın. Malzemeler bitene kadar işleme devam edin. Hazırladığınız ruloları çekirdeği çıkarılmış ve ortadan ikiye kesilmiş kırmızı biberlerin içine yerleştirin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sos için krema, dövülmüş sarmısak ve tuzu karıştırın. Balık sarmaların üzerine gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.

Malzemeler1 kg barbunya
100 gram pastırma
4- 5 adet mantar
3- 4 adet kırmızı biber
Sos için: 2 çorba kaşığı krema
2 diş sarımsak
Tuz
 

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.117
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
Balık olan barbunya demek bende kurubaklagilden sanmıştım :deli:
 

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.117
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
"Barbunyalardan fileto çıkarın" kısmını görünce jetonum düştü
 
OP
N

nuran34

Misafir
ama hepiniz yanıldınız dimi bu balık barbunyası sizlerinde dediği gibi:huhuu::huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst