Dün akşam eşime tramisu hazırladım işyeri için. Geriye kalan kedidili bisküvilerini ne yapsam diye düşünürken sevgili Fundamın buz gibi tramisu tarifi aklıma geldi.
Bardakta Tramisu ( 5 Kişilik )
Malzemeler;
6-7 tane kedidili bisküvi
1 paket labne (200 gr.)
1 paket krem şanti
Süt
Kakao
Nescafe
Yapılışı;
İlk önce krem şantiyi tarifine göre hazırlıyoruz. ( Ben nescafede attım içine) Krem Şantimiz olduktan sonra içine labne peynirimizi koyup eriyene kadar karıştırıyoruz.
Kedidili bisküvilerini süt ve nescafe karışımı ile ıslatıyoruz. (Fazla ıslatmamanız gerekiyor; çünkü dağılabilir.)
Kasemize ilk önce kremşantili karışımımızı daha sonra kedi dili bisküvilerimizi tekrardan üzerine krem şantili karışımımızı koyuyoruz. En üstüne de süzgeç yardımıyla elediğimiz kakaoyu serpiyoruz.
Tatlımız hazır. Afiyet olsun-hmm
Bardakta Tramisu ( 5 Kişilik )
Malzemeler;
6-7 tane kedidili bisküvi
1 paket labne (200 gr.)
1 paket krem şanti
Süt
Kakao
Nescafe
Yapılışı;
İlk önce krem şantiyi tarifine göre hazırlıyoruz. ( Ben nescafede attım içine) Krem Şantimiz olduktan sonra içine labne peynirimizi koyup eriyene kadar karıştırıyoruz.
Kedidili bisküvilerini süt ve nescafe karışımı ile ıslatıyoruz. (Fazla ıslatmamanız gerekiyor; çünkü dağılabilir.)
Kasemize ilk önce kremşantili karışımımızı daha sonra kedi dili bisküvilerimizi tekrardan üzerine krem şantili karışımımızı koyuyoruz. En üstüne de süzgeç yardımıyla elediğimiz kakaoyu serpiyoruz.
Tatlımız hazır. Afiyet olsun-hmm