Başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
fermudiyecoskun.jpg

Başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi

Yozgatlı 3 çocuk annesi Fermudiye Coşkun'un katıldığı bir komşu düğünü ile adeta hayatı karardı.

ANKARA (İHA) - Düğünde bir maganda kurşunu ile gözünden vurulan Fermudiye Coşkun'un tedavi sürecinde başına gelmeyen kalmadı. Başındaki mermi çıkartılamayan Coşkun, bundan sonraki hayatında, kafasının içinde bir mermi ile yaşayacak.

Yozgat Çayıralan'da oturan Fermudiye Coşkun bir komşusunun düğüne katıldı. Coşkun bu düğün ve sonrasında başından geçenleri İHA muhabirine anlattı. Coşkun, komşusunun düğüne katıldığını belirterek düğünde astsubay olduğunu söylediği bir kişinin tabancasından çıkan bir kurşun ile gelini Bahar Karacabey ile bir çocuğun ve kendisin yaralandığını söyledi.
Gözünden vurulduğunu ifade eden Coşkun, yaralı olarak Çayıralan Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü ifade ederek burada bir saat asansörde mahsur kaldığını anlattı. Coşkun, buradaki hekimlerin kendisini Ulucanlar Göz Hastanesi'nde sevk ettiklerini ifade ederek talihsizliğinin yolda da peşini bırakmaması sonucu ambulanstaki oksijen tüpünün patlatıldığı kaydetti.
Çoşkun, Ankara'da ki hastanenin kendisini kabul etmediğini ifade ederek saatlerce sedyenin üzerinde tedavi edilmeyi beklediğini belirtti. Araya milletvekillerinin girmesi ile Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine başlandığını söyleyen talihsiz kadın doktorların tek gözünü kaybettiğini kendisine söyledikleri ifade etti. Coşkun, kurşunun kafasında kaldığını ve çıkartılamadığını da anlatarak, bundan sonraki hayatında kafasında bir mermi ile yaşayacağını söyledi.
Düğünlerde sürekli silah kullanıldığını ancak kimsenin buna mani olmadığını vurgulayan Çoşkun , bundan vazgeçilmesini istedi. Çoşkun, 20 gün sonra gözünün alınacağını belirterek yerine protez göz takılacağını kaydetti.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Allah korusun ben olsam zaten öyle havaya rastgele silah sıkılan bi düğünden anında uzaklaşırdım...hangi devirde yaşıyruz ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar