Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet olduki komşunuzun,arkadaşınızın bebeği oldu ve sütü gelmiyor.Sizde bebişinizi bol bol karnını doyuruyor ve emziriyorsunuz.
Bu durumda süt annelik yaparmıydınız?Bebeğinizin sütünü başka bir bebeğe verir miydiniz?Neden?
Tabiki süt annesi olurdum. Anne sütünün yararlarından o bebişinde faydalanmasını isterdim. Ben 2 çocuğumuda 6 ay sadece anne sütüyle besledim. 2 buçuk yaşına kadarda emdiler.
Tabiki süt annesi olurdum. Anne sütünün yararlarından o bebişinde faydalanmasını isterdim. Ben 2 çocuğumuda 6 ay sadece anne sütüyle besledim. 2 buçuk yaşına kadarda emdiler.
açıkcası kararsızım ama çok yakın bi arkadaşım ya da kardeşimse yapardım onun dışında yapmazdım heralde neden bilmiyorum belki şu an o duyguyu bilmediğim içindir
ben yaptım yani süt anneyim
memleketten komşu kızı var mahallemin ilerisinde oturuyor bebeği olmuştu
k.oğlumla 2 yaş var araları o zamanlar k.oğlum emiyordu bebeği görmeye gittim ağlıyordu annesininde memeleri yara olmuş alamıyordu
ve emzirdim hem süt anne oldum hem oğlum süt kardeş yani abi oldu