Başka partiye oy verirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
sizlerden ilk isteğim tuttuğunuz partinin amlemini yada kelime içinde sloganını vs belirtmemeniz

16 yaşımdan beri fanatik halde tuttuğum bir parti var(dı) hatta yazlıktan gelip oy vermiştim
bugünkü gidişatını ülke çıkarları açısından beğenmiyorum seçim olsa tam tersi bir partiye oy vermeye karar verdim.

sizler partinizin yalnışlarını görürmüsünüz fikriniz değişirmi ?
yoksa ne olursa olsun aynı partiye oy veririm der misiniz.?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
sizlerden ilk isteğim tuttuğunuz partinin amlemini yada kelime içinde sloganını vs belirtmemeniz

16 yaşımdan beri fanatik halde tuttuğum bir parti var(dı) hatta yazlıktan gelip oy vermiştim
bugünkü gidişatını ülke çıkarları açısından beğenmiyorum seçim olsa tam tersi bir partiye oy vermeye karar verdim.

sizler partinizin yalnışlarını görürmüsünüz fikriniz değişirmi ?
yoksa ne olursa olsun aynı partiye oy veririm der misiniz.?

Merhaba dişikomando;
Site kurallarımızda belirttiğimiz gibi....https://www.hanimefendi.com/hanimefendi-site-kullanim-ve-kurallarimiz/announcements.html Sitemizde kesinlikle siyaset konuşmak,tartışmak yasak!!
2 - Sitemizde siyasi propaganda içeren konuların açılması yasaktır.

10 - Site genelinde, din ve devlet büyüklerine ya da diğer kullanıcılara hakaret etmek, aşağılayıcı sözler söylemek yasaktır.

Kurallarımızın yer aldığı 2 ve 10.maddelere göre kesinlikle sitemizde siyaset yasaktır canım.
Anlayışına sığınarak konuyu kapatmak zorundayım,çünkü konu illaki bir partiyi karalamaya ve aşağılamaya gidebilme ihtimali söz konusu olacağından paylaşımlara kapatıyorum.
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar