Başkent'te elektrik kesintisi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Başkent'te elektrik kesintisi

Bazı ilçeler 1 Ekim'de elektrizksiz kalacak

556341_detay.jpg

Ankara'nın bazı ilçelerinde, bakım, onarım ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle 1 Ekimde elektrik kesintisi yapılacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Mamak'ta Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi, Ş.Fahrettin Poyraz Sokak ve civarına, Elmadağ'da Şehitlik Mahallesi, Tokluoğlu Caddesi, Mezarlık Civarı, Barut Fabrikası ve civarına, Yenimahalle'de Aşağı Yurtcu, Yukarı Yurtcu, Ballıkuyumcu Köyleri, Botaş, Yaprakkent, Akpet Petrol, Şahinler Beton, Şahin Öz Petrol, Shell Petrol, Güntekin Petrol, Boztaş Beton, Karayolları Eğitim Tesisleri, Ulaştırma Bakanlığı Trafik Denetleme Merkezleri, Avize Sarayı ve 3. Şahıs Trafolarına, Çubuk'ta Karadana, Akbayır ve Elmalı Köylerine, Akyurt'ta Su Kuyuları Trafo Atatürk Mahallesi, Belediye Su Kuyuları, Benliler Besi Çiftliği ve civarına, 09.00-15.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

Beypazarı'nda ise Fasıl Köyü ve civarında, 09.00-14.00 saatleri arasında enerji kesintisine gidilecek.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
rica ederim elektirik çok önemli bişey ya onsuz hayat duruyo

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Bizim evde gecen hafta sigortalar atti 3 saate yakin. Ne yapacagimi sasirdim. Meger ne kadar önemli bir rol oynuyormus hayatimizda. :eek:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ben de dün akşam bi aptallık yaptım sokak kapısını açtığım anahtarla ışığa bastım birden sigorta attı heralde ****l ya elektiriği çekti mi ne yaptı sigorta atmasa beni elktirik çarpardı heralde:ates: Allah tan sigortalar hassas

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
ben de dün akşam bi aptallık yaptım sokak kapısını açtığım anahtarla ışığa bastım birden sigorta attı heralde ****l ya elektiriği çekti mi ne yaptı sigorta atmasa beni elktirik çarpardı heralde:ates: Allah tan sigortalar hassas

:ates::ates::ates:

Bravo yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar