Batıl İnançlarınız Var Mı? Varsa Nelerdir?

Tepki
8.216
Bana külün üzerinden destursuz geçersen cin çarpar derlerdi.:zonk: Nasıl işlemişse beynime destur çektiğim halde korkarak basarım üstüne:ayk:
Genelde basmamayı tercih ederim zaten:dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bana külün üzerinden destursuz geçersen cin çarpar derlerdi.:zonk: Nasıl işlemişse beynime destur çektiğim halde korkarak basarım üstüne:ayk:
Genelde basmamayı tercih ederim zaten:dertli:

sana kötü bi haberim var bu batıl değil araştırabilirsin her zaman besmele çekmek lazım özellikle geceleri:huhuu:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
bilmiyorum batil inanc mi ama mesela bicak makaz vs. elden ele gitmez der anem hep. Giderse de tükürmek lazim mis

Şehzade

Aktif Üye
Tepki
173
benim batil inancım yok inanmıyorum bunların hepsi yalan hem batil inanclara inanmak günahdır.Ama burda yani benim yaşadığım yerde batil inanclar çoktur.Mesela yürüyerken önünden siyah kedi geçerse günün kötü geçer ve ya yere bıçak düşerse senin evine misafir gelcek .Eyer yere bilmeden tuz dökülerse kavqa çıkıcak evde çok ya batil inançlar çok ama ben hiç birine inanmıyorum:1:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Batıl inancım yoktur. Ama şu kül meselesi batıl inanç değil doğrudur. Buna kemikleri de ekleyebiliriz. O yüzden aklınızda bulunsun ne külleri ne tavuk kemiğiydi bilmem neydi evinizde tutmayın çöp misali...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar