GÜLÇİN
Daimi Üye
Bayat Ekmek Çorbası
Malzemeler
5 dilim bayat ekmek
1 çorba kaşığı ceviz
1 çorba kaşığın un
1 çorba kaşığı salça
1 kase tavuk suyu
1/2 litre su
sıvı yağ
tuz
Hazırlanışı
Ekmekler küp küp doğranır ve
tencereye koyulan sıvı yağda karışrırarak kızartılır.
İçine un ilave edilip kavrulur.
Ceviz ve salça koyup karıştırılır.
Suyu ve tavuk suyu ilave edilip
kaynamaya bırakılır. Kaynayınca
tuzu atılıp servis yapılır.
Malzemeler
5 dilim bayat ekmek
1 çorba kaşığı ceviz
1 çorba kaşığın un
1 çorba kaşığı salça
1 kase tavuk suyu
1/2 litre su
sıvı yağ
tuz
Hazırlanışı
Ekmekler küp küp doğranır ve
tencereye koyulan sıvı yağda karışrırarak kızartılır.
İçine un ilave edilip kavrulur.
Ceviz ve salça koyup karıştırılır.
Suyu ve tavuk suyu ilave edilip
kaynamaya bırakılır. Kaynayınca
tuzu atılıp servis yapılır.