Bayburt`ta korkunç cinayet

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Bayburt`ta dün kaybolan 9 yaşındaki erkek çocuk İ.Ş`nin cesedi Ganis Deresi mevkisinde bulundu.

Belden aşağısı çıplak vaziyette bulunan İ.Ş`nin tecavüz edildikten sonra başı taşla ezilerek öldürüldüğü anlaşıldı.

Alınan bilgiye göre, İ.Ş`nin ailesi, dün öğleden sonra Aydıntepe Emniyet Müdürlüğüne müracaat ederek, çocuklarından haber alamadıklarını bildirdi.Polis ekiplerinin olayın haber verilmesinin ardından başlattığı arama çalışması sonuç vermedi.

Bugün İlçe Emniyet Müdürlüğünü telefonla arayan çobanın Ahmet Yesevi Mahallesi Ganis Deresi kenarında belden aşağısı çıplak bir çocuk cesedi olduğunu bildirmesi üzerine polis ekipleri belirtilen adrese gitti.

TECAVÜZ EDİP BAŞINI TAŞLA EZMİŞLER

İnceleme sonucu, cesedin dün kaybolan 9 yaşındaki İ.Ş`ye ait olduğu, çocuğun tecavüz edildikten sonra başı taşla ezilerek öldürüldüğü anlaşıldı.

Ceset, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, İ.Ş. ile dün beraber gezdiği görülen 16 yaşındaki A.E`yi yakaladı.

A.E, emniyetteki sorgusunda, İ.Ş`ye tecavüz ettiğini, olayın duyulmasından korktuğu için İ.Ş`yi öldürdüğünü söylediği öğrenildi.Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.E. adliyeye sevk edildi.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Devir okadar kötüye gidiyorki ... bizimde çocuklarımız var.Allah tüm çocukları böyle vicdansız,kalleş insanlardan korusun.Böylelerini idam etmek lazım ama neyazıkki ülkemizde yok.Bikaçını idam edeceksin bak bidaha oluyormu?

Geçen bayramda kaybolan 3 küçük çocuk geldi aklıma şimdi :uzgun: :uzgun:

Allahım herkezin sonrada bizim çocuklarımızı koru yarabbim

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
Allah belasını versin bunu yapanın. Yapan caniyide misafir ederler hapishanede birkaç ay sonra çıkartırlar başka çocuklara tecavüz edip öldürsün diye.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
zaman o kadar kötü ki ,kız yada erkek evladın olmuş hiç fark etmiyo,rabbim bizleri kötü insanların şerrinden korusun sonumuzu hayır etsin inşallah amin..ben hep böyle dua ederim..

M

madesam

Misafir
:sinir::sinir::sinir:bencede assınlar.. allah belalarını versin bu ne yaaa nasıl hesap verecek bunlar... çok sinirlendim

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
offff annesinin halii düşünemiyorum Rabbim ne vicdansızlık yaa bide mübarek ay ramazan hiç korkmuyorlarmı bu nasıl insan insan değil ondan aşağı bir varlık ne söylesem şaştım neyseki ahiret var yoksa dayanılıcak bir acı değil elbet hesabı sorulur bir gün

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Allah belasını versin onun 16 yaşında bi canavar resmen sen koru yarabbim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar