Bayramlık Lokum Tarifi

naz79

Daimi Üye
Katılım
4 Haziran 2010
Mesajlar
1.791
Tepki
2.225
Puan
113
Yaş
42
Konum
gaziantep


Malzemeler,

  • 1 kutu süt kreması (200 ml)
  • 2 su bardağı süt tozu
  • 3 su bardağı Hindistan cevizi
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • Süslemek için bonbon

Hazırlanışı,

  1. Kremayı derin bir kaba alıp koyulaşana kadar mikserle çırpın.
  2. Süt tozu, 2 su bardağı Hindistan cevizi, pudra şekerini; kremanın üzerine ekleyin.
  3. İyice karıştırdıktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın.
  4. Hazırladığınız lokumları kalan Hindistan cevizine bulayın.
  5. Servis tabağına dizip buzdolabında 2 saat bekletip üzerini süsleyerek servis yapın.
Afiyet olsun
 

SILA

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
3.667
Tepki
3.185
Puan
113
Yaş
47
Konum
almanya
nefis görünüyor paylaşım için teşekkürler naz :cikolata::cikolata:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst