Bayramlıklarını beğenmedi kendini astı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Bayramlıklarını beğenmedi kendini astı

Ailesinin aldığı bayramlık kıyafetleri beğenmeyen 13 yaşındaki kız çocuğu kendisini astı

549525_detay.jpg

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde Ramazan Bayramı için ailesinin aldığı giysileri beğenmediği iddia edilen 13 yaşındaki Nigar Ö, kendini asarak canına kıydı. Genç kızın cesedini, kendisinden 1 yaş küçük kardeşi buldu.

Olay, Burhaniye Memiş Mahallesi Haşimağa Caddesi'ndeki Ö. ailesinin evinde meydana geldi. Akşam saat 21.00 sıralarında bayramlık giysilerini beğenmediği ve bu yüzden annesi ile tartıştığı ileri sürülen Nigar Ö, iddiaya göre ailesinin evde olmadığı bir sırada evlerinin tavanına bir urgan bağlayarak kendini astı. Olay, Nigar Ö'nün 12 yaşındaki kardeşi B.Ö'nün odaya girip ablasını tavana asılı şekilde bulmasıyla ortaya çıktı. Ablasının boynundaki ipi çıkaran küçük kız, anne ve babasına haber verdi.

Ailesi tarafından çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırılan Nigar Ö'nün yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Nigar Ö'nün kesin ölüm sebebi Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra belirlenecek.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
benim aklıma ilk gelen ailenin biraz fazla baskıcı olduğu..çocuğun demek ki hiç bi dediğini dikkate almıyolar..bakınca çok basit bi sebep ama çoğunuzun çocuğu var bu devirde 5 yaşındaki çocuk bile annesinin aldığı şeyler ben bunu beyenmedim diyo...kızın da demek ki hiç bi dediği dikkate alınmıyo bu da bardağı taşıran son damla oldu....Allah rahmet eylesin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Ya inanamıyorum valla ya. Sadece bir bayramlık değildir yani sebep. Allah rahmet eylesin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar